2777
2789

دوستان اگه مثلا پرستاری شهر x قبول شم و ۴ سال دانشجوی اون شهر باشم ... ۲ سال طرح اجباری رو میتونم انتقالی بگیرم شهر دیگه یا نه ؟ و اینکه موقع این طرح خود شهر x خوابگاه میده یا نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقالی که اصلا الان بومی گرینی ه یعنی هر کی شهر محل زندگی خودش طرح بگذرونه ولی اگه کسی خودش شهر دیگ ...

ببینین من الان رشت هستم ولی شاید پرستاری سمنان قبول شم بعد ۴ سال میتونم برگردم طرحم رو رشت یا اردبیل بگذرونم؟ 

نه دوست عزیز درباره انتقالی دانشگاه میگخ اگه تعهدی نباشه وگرنه می تونی بعد دانشگاه هر جا زندگی می کن ...

مچکرم 

من منظورم طرح پرستاری بود ک ۲ ساله و اجباریه ولی فک نکنم تعهدی باشه 

ببینین من الان رشت هستم ولی شاید پرستاری سمنان قبول شم بعد ۴ سال میتونم برگردم طرحم رو رشت یا اردبیل ...

بله اصلا هدف دیگه بومی گرینی ه یعنی هر کی بره شهر زندگی خودش طرح بگذرونه هزینه خوابگاه رو دوش دولت نباشه 

ولی اگه خودت بزنی یه جا دیگه خوابگاه خودت باید خونه بگیری

انتقالی که اصلا الان بومی گرینی ه یعنی هر کی شهر محل زندگی خودش طرح بگذرونه ولی اگه کسی خودش شهر دیگ ...

ببخشید 

اگه تو رشته های روزانه بزنه عدم تعهد در خوابگاه

باید چیکار کرد؟

خوابگاه هست مثلا بری هزینه بدی؟

هزینش رو میدونین چقدره؟

یه دختر خوب😂😍