2777
2789
عنوان

بچه ها من چکار کنم ک گردن همه رو بوس نکنم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 108 پست
وا😐😐😐چرا انقدر بنده خدا رو می کوبی😐تاپیکش جنبه فان داشت شما انقدرررررررر جدی گرفتی من که خندیدم� ...

فداتشم خداروشکر خندیدی 😘😘ادمایی مث این کلا خدا زده ان ولش کن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
پ چی فک کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیط تر شدی که🤣🤣

عجب

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه روانی ای بوده اونبابا گردن چه ربطی به پا و اونجا داره ؟طبیعتا اگر یکی پای بچه رو ببوسه اون دراز ک ...

حقق🙌🏻🙌🏻

این یارو فک کنم مشکل ج.سی داره🤣💔

حقق🙌🏻🙌🏻این یارو فک کنم مشکل ج.سی داره🤣💔

اصن تاپیکت جنبه فان داشت

نمیدونم چرا یارو انقد گیر داده

خب یه کامنت گذاشته حالا هیت داده اوکی 

دیگه سه چهار تا کامنت هیت دادن مسخرس خدایی

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

اصن تاپیکت جنبه فان داشتنمیدونم چرا یارو انقد گیر دادهخب یه کامنت گذاشته حالا هیت داده اوکی دیگه سه ...

افرین دمت گرم دقیقاا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  مریضه طرف دلم براش سوخت😐💔

ویوا جان که ۲ ساله ترکی توبه کن استغفرالله😂😂😂

عاشقتم🤣🤣دو کمه گفتم ۴ ای بابا چرا زحمات مارو نادیده میگیری چرا میگی ۲ سال چهار سالل🤣🤣😔

واقعا" هم خیلی کار ضایع و زشتیه

توو بیا برو گمشو از سایتت خانما نظرتورو کسی نخاس

اگر کامنت گذاشت تاپیکو قفل کن

باشه عزیزم😘

عاشقتم🤣🤣دو کمه گفتم ۴ ای بابا چرا زحمات مارو نادیده میگیری چرا میگی ۲ سال چهار سالل🤣🤣😔

اه ۲ سال اشتباه کردم 

اصلا ۶ سال

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اه ۲ سال اشتباه کردم اصلا ۶ سال

افرین😂🤝🏻

می‌دونی چراتااین لحظه سکوت کردم؟چون‌میترسم بخندموسرم بیا ولی دیگ نمیشه 😂😂😂

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔