2777
2789

امکان داره که مثلاً یکی عاشق کردار و خصوصیات اخلاقی بشه در عین حال که بنظر قیافه و اندام معمولی جوری که بگه اصلا قیافش مهم نیس برام

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاشق بودن یعنی همین عاشق باطن و کردار بودن نه قیافه عاشق قیافه زودگذره

چه قشنگ 😁

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

نه بنظرم عاشق خودش شی عاشق قیافشم میشی

منو پارتنرم مجاری اشنا شدیم یک ماه و خورده ای قیافه همم کلا ندیدیم یعنی حتی یه عکس

به دوستم میگفتم یه هاله ای تو یکی از فیلما ازش دیدم فک کنم ذماغش گندس و پوستش سیاه فلان ولی هر جوری باشه من دیگه ازش خوشم اومده اوکیم😂😂

حالا قیافش اونجوری ک حدس میزدم هم نبود پوست سفید بود ولی کلی میگم به مرور قیافشم برات جذاب میشه الان هنوز ک هنوزه عکس و فیلم میفرستع من واسش کلی ضعف میکنم

بنظرم از همه جذاب تر و گوگولی تره

عاشقم❤️

شاید 

مثلا فکر کن یکی از نظر ظاهری همه چی تمومه ولی اخلاق خوبی نداره و خشک و مغروره خب طبعا عاشقش نمیشی 

ولی شاید یه نفر از نظر ظاهری معمولی باشه ولی با اخلاق خوبش و مهربونی و کمالاتش بتونه تو رو جذب کنه