2777
2789

من دیگه واقعا خسته شدم از واسه این و اون کارکردن.حوصلمم نمیکشه بشینم درس بخونم با این وضع مملکت که ادم خبر از فرداش نداره.میخوام سرمایه بزارم واسه لباس.بنظرتون چه نوع لباسایی خیلی خاطر خواه دارن؟در مقایسه با کیف و کفش نظرتون رو کدومه؟

دامن،شومیز،پیراهن بلند،ساحلی،شلوار،کت جین

بنظرتون اگه لباسای مزونی بیارم با قیمت بالاتر خرید نمیکنن؟بعضی پیجا تو اینستا خیلی باکلاسن ادم کیف میکنه اما یسریا انقدر درهم برهم جتس دارن ادم نمیدونه چطور خرید کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون اگه لباسای مزونی بیارم با قیمت بالاتر خرید نمیکنن؟بعضی پیجا تو اینستا خیلی باکلاسن ادم کیف م ...

مزونی سختی های خودشو داره،ممکنه یکی سایزش کوچیک باشه یکی بزرگ یا همه چیزش اوکی باشه طرف بگه میخوام پس بدم

میتونی ام بیاری جدول سایزبندی هم بزاری

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️