2777
2789
عنوان

حیوان خانگی دارید❓️

189 بازدید | 34 پست

حیوان خانگی دارید؟ 😍

اگر بله، بگید چی؟ اسم‌شم بگید 😍☺️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بلهههه پیشی دارم اسمشم بلو

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهههه پیشی دارم اسمشم بلو

من پیشی خیلی دوست دارممممم 😍

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

فنچ داریم ۵تا

جوجوووو 😍😍

داشتم دادم رفت ولی طبقه پایینیمون یه گلدن داره وقتی میبینمش انقدر ماچش میکنم که نگو پدرسگو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من پیشی خیلی دوست دارممممم 😍

من از وقتی به دنیا اومدم پیشی داشتیم تا الان این سومیه😍🥹

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک