2777
2789

ده سال بود که با شوهرم زندگی کردم و مثه روز برام روشن بود که خیانت میکنه اما هیچ وقت نمیذاشت من بتونم کاری کنم .الان یسال که ازش جدا زندگی میکنم چون دیگه واقعا خسته شده بودم ، گفتم تو خودت میدونی به کی میخوای چی و ثابت کنی این بود که برا همیشه از زندگیم انداختمش بیرون ،بعد ۷ _۸ ماه پرینت موبایلشو گیر اوردم دیدم اووووووه چه خبره ی ۷، ۸ نفری تو استین داره .تو این مدت هیچ کاری نکردم بخودم گفتم مگه نمیدونستی گور باباش بشین زندگیتو کن اما متاسفانه این فکر تو مخم که بااااید ی کاری کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حق و حقوق شرعیت رو گرفتی ولش کن

آشغال میگرده مثل خودش رو پیدا میکنه دیگه

بذار با همون هرزه ها خوش باشه

چند وقت دیگه که هزار جور درد بی درمون گرفت نوبت خوشی شما میرسه

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

عضویتتم مبارک😐

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃