2777
2789

کاردرمانی 

گفتاردرمانی

علوم تغذیه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شنوایی سنجی چطوره؟بازار کار خوبی داره؟

خیلی خیلی کمه و اشباع شدش این چندین ساله نیروهاشون گرفته شده و تکمیل دیگه.

مگر تا دکتری بگیرید هیئت علمی بشید وارد حوزه آموزشی دانشگاهی بشید که خوب اونم خییلییی خیییلییی سخته و یا چون نیروهای آموزشیشون تکمیله بازم شما رو نگیرن و جذب هیئت علمی نداشته باشن.

همون کاردرمانی و گفتاردرمانی خیلی خوبه با لیسانسش میتونی وارد کار بشی با درامد خوب و بالا و یا حتی برا خودت تاسیس داشته باشی و شروع کنی مستقل به کار حتی جای کوچیک در حد شاید ۸۰ تا ۱۰۰ متری

همیشه به شاگردام میگم اول کاردرمانی دوم گفتار درمانی و در آخر تغذیه🌻

منم همین و احتمالا بزنم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

ترجیحا آخری رو تغذیه نزنید خوبه

یا خالی بزاریدش یا یه چیزه دیگه بزنید.

فیزیوتراپی هم رشته خوبیه و عالیه اگر رتبتون میخوره بزنید حتما ترجیحا اولویت اول قبل کار و گفتار.

همه هم این دوره زمونه به فیزیوتراپی احتیاج دارن.

ترجیحا آخری رو تغذیه نزنید خوبهیا خالی بزاریدش یا یه چیزه دیگه بزنید.فیزیوتراپی هم رشته خوبیه و عالی ...

کار گفتار تغذیه منظورتونه یا کلا تغذیه خوب نیس

ترجیحا آخری رو تغذیه نزنید خوبهیا خالی بزاریدش یا یه چیزه دیگه بزنید.فیزیوتراپی هم رشته خوبیه و عالی ...

عزیزم رادیولوژی چطور کار داره؟اگه دانشگاه تهران بخونیمش بهتره یا پرستاری تهران؟