2777
2789
عنوان

خانمای متاهل من شاغلم

98 بازدید | 9 پست

من ساعت 2 از سرکارم تعطیل میشم امروز لباس شستنی و تمیزکاری خونه هم دارم (جارو و گردگیری و تی) شامم میخوام هویج پلوی مجلسی بزارم

و من عادت دارم در روز یه ساعت و نیم اینا بخوابم چون صبح زود بیدار میشم نخوابم بداخلاق میشم  

بیاید برنامه ریزی ساعتی بگید به همه کارام برسم

راستی روتختی هم میخوام بشورم  

خیلی خوبه که همه کاراتو نوشتی 👌 من برات یه برنامه ساعتی می‌چینم که هم استراحت داشته باشی هم به خونه و شام برسی.

فرض می‌کنم ساعت ۲ بعدازظهر میای خونه:

---

⏰ برنامه پیشنهادی امروزت:

۲:۱۵ تا ۲:۳۰ → یه چیزی سبک بخور، لباس راحت بپوش، آماده کار بشو.

۲:۳۰ تا ۳:۰۰ → ماشین لباسشویی رو روشن کن (لباس‌ها + رو تختی) ⏳ (این خودش کارشو می‌کنه، تو بری سمت کارای دیگه).

۳:۰۰ تا ۳:۲۰ → گردگیری سریع اتاق‌ها و وسایل.

۳:۲۰ تا ۳:۴۵ → جارو بزن.

۳:۴۵ تا ۴:۰۰ → تی بکش (اگه هنوز لباسشویی تموم نشده، بذار بعد از خواب پهن کنی).

۴:۰۰ تا ۵:۳۰ → بخواب و استراحت کن 😴 (ساعت بذار که بیشتر نشه).

۵:۳۰ تا ۶:۰۰ → لباس‌ها و روتختی رو از ماشین دربیار و پهن کن.

۶:۰۰ تا ۶:۱۵ → یه استراحت کوتاه یا چای.

۶:۱۵ تا ۷:۳۰ → پخت شام (هویج پلو مجلسی 🍽️).

۷:۳۰ تا ۸:۰۰ → میز یا سفره رو آماده کن، سالاد/ماست بذار کنارش.

۸:۰۰ به بعد → شام و جمع‌وجور کردن سبک آشپزخونه.

---

👉 نکته‌ها:

کارهای پرانرژی (گردگیری و جارو) رو قبل از خواب بذار که بعدش راحت بخوابی.

شستشو و خشک شدن لباس‌ها رو بذار هم‌زمان با استراحت و آشپزی جلو بره.

اگه خیلی خسته بودی، می‌تونی بخشی از جارو و تی رو فقط برای سالن و جای پررفت‌وآمد انجام بدی.

میخوای برات یه نسخه فشرده‌تر (خیلی سبک‌تر) هم بچینم که راحت‌تر باشی؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو برنامه میخوایی

مثلا شنبه اتاق خواب

یک شنبه پذیرایی

دوشنبه شستن سرویس بهداشتی

و  ......

در این بین جمعه رو فقط بذار برای روتین پوستی و رسیدگی ب خودت مثلا ابروهاتو تمیز کنی و ...

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بنظرم مواد هویج پلوتو به محض رسیدن درست کن اول 

بعد روتختی و بنداز ماشین و برو یه چرت بزن 

بیدار شدی جارو گردگیری کن و بعدش برنجتو دم بزار 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

خیلی خوبه که همه کاراتو نوشتی 👌 من برات یه برنامه ساعتی می‌چینم که هم استراحت داشته باشی هم به خونه ...

باشه 😊 این نسخه فشرده‌تره، مخصوص وقتی که خیلی خسته‌ای و نمی‌خوای همه انرژی‌تو بذاری:

---

⏰ برنامه سبک‌تر امروزت:

۲:۱۵ تا ۲:۳۰ → لباسشویی رو روشن کن (لباس‌ها + رو تختی).

۲:۳۰ تا ۳:۰۰ → فقط گردگیری سریع جاهای اصلی (میز، وسایل دم‌دست).

۳:۰۰ تا ۳:۲۰ → فقط سالن و آشپزخونه رو جارو بزن (اتاق‌ها رو بذار برای یه روز دیگه).

۳:۲۰ تا ۳:۳۰ → سریع تی مختصر (فقط جاهای پررفت‌وآمد).

۳:۳۰ تا ۵:۰۰ → بخواب و استراحت کن 😴.

۵:۰۰ تا ۵:۳۰ → لباس‌ها رو از ماشین دربیار و پهن کن.

۵:۳۰ تا ۷:۰۰ → پخت هویج پلو (آروم و بدون عجله).

۷:۰۰ به بعد → شام و جمع‌وجور مختصر.

---

✨ اینطوری هم استراحتت رو داری، هم خونه مرتب میشه، هم شام مجلسی آماده میشه.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
رسیدی یه دوش بگیر بخواب بعدم پاشو لباسارو بنداز ماشین بعدم رو تختی من جارو گردگیریم نیم ساعت طول میک ...

اگه بخوابم بیدارشم حس میکنم کارام همه میمونه بادی تمیز کاری رو انجام بدم بعد بخوابم

رسیدی یه دوش بگیر بخواب بعدم پاشو لباسارو بنداز ماشین بعدم رو تختی من جارو گردگیریم نیم ساعت طول میک ...

میدونی من شاغلم و تازه ازدواج کردم زیاد خونه نیستیم 

هفته ای دو روز خونه مامان منیم

یک روز خونه مادرشوهرم

یک روز باغ پدرشوهرم

اون سه روزی هم که میمونه یا مهمون داریم یا مهمون میاد برامون بخاطر همین همه کارامو تو یک روز انجام میدم و البته خونه رو هیچوقت خیلی نامرتب و کثیف نمیکنیم تو روزایی که خونه هستم هرسری یه جاشو تمیز میکنم