2777
2789
آره بابا. خدا خودش حواسش هست. همسر من خیلی خیلی هوای خانوادشو داره و همیشه خدا هوای ما رو داشته بجاش

خدا رو شکر آدمایی مثل تو هنوز هستن(؛❤️

ما نباید رقابت کنیم هر کسی جایگاه خودشو داره امام علی میگه هر چیزی رو برای خودت نمیپسندی برای بقیه هم نپسند .

من خودم دوست ندارم بچه چندین سال بزرگ کنم ازدواج کنه باهام بد رفتاری کنه یا وقتی نیاز داشتم بهم کمک نکنه ؛ پس برای مادر شوهر خودمم اینجوری نمی‌خوام .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

قراره سر هرچیزی جدا بشم و طلاق بگیرم؟؟ اولا خوب بخوای بدونی همسرتم مثل هرفرد دیگه ای تو زندگیت قرار ...

خواهرای من و زن داداشام همینطورن تا حالا نشده شوهرشون کاری رو بر خلاف اونا یا بدون مشورت با اونا انجام بده وقتی خانومشون راضی نیست

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم تاحالا دست خالی نرفته خونه مامانم

بابامون فوت کرده 

داداشم با درامد خودش میخره

منم با مولی که از بابام برام مونده و سودشو میگیرم واسه خونه وسیله میگیرم بعضی وقتا 

زنداداشم هیجوقت ناراحت نمیشه چون خودشم میگه فلان چیزو باید بگیریم واسه خونه مامان

حالا داداشو زنداداشمم بی مناسبتوبا مناسبت برا من کادو میگیرن

کلا یچیزی 

بحث همسر حداست بحث خواهر و مادر جدا

لایک نکن خواهر منننن  
اتفاقا دارم ازدواج کردن خداروشکرنه چرا باید ازشون توقع داشته باشم؟اونا زن دارن اولویت زندگیشون خانوم ...

هیچ اولویتی وجود نداره یه زن یا مرد عاقل سر موقعش به همه توجه می‌کنه .

شرایط مالی خیلی عالی نبوده اونجوری که بخوامپدرم بیشتر مواقع بیکار ولی حسرت چیزی هم به دلم نمونده بخو ...

برای شوهرت خرج بتراش 

مثلا بگو ماشین برام بخر

یا بگو پولامونو جمع کنیم ویلا بگیریم فلان سرویس طلارو میخوام

یه جوری حرف بزن نگه داره حسودی میکنه اسم خرج کردن برای خانوادشو نیار 

فقط از ارزوهات بگو

اینجوری دیگه نمیتونه اونور خرج کنه چون براش برنامه چیدی

مجردی و از الان تو این فکرایی. نگران خانواده شوهر آیندت شدم

عروس به این خوبی دارن چرا نگرانی🤣😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

خیلی خانوما هم هستن با حقوق خودشون برای خانوادشون خرید میکنن رسیدگی میکنن که کار خوبی هم هست وقتی خانوادت نیاز دارن و میتونی کمک کنی چرا نکنی بعد فکر کن شوهره بیاد بگه نه نباید به خانوادت کمک کنی 

ماشالله 🌹

داداشم تاحالا دست خالی نرفته خونه مامانمبابامون فوت کرده داداشم با درامد خودش میخرهمنم با مولی که از ...

آفرین اما متاسفانه این بحث اولویت اشتباه جا افتاده ؛ قرار نیست با ازدواج کردن همه خط بخورن ...

خیلی خانوما هم هستن با حقوق خودشون برای خانوادشون خرید میکنن رسیدگی میکنن که کار خوبی هم هست وقتی خا ...

زن حقوقش مال خودشه قرار نیست خرج شوهر کنه

خواهرای من و زن داداشام همینطورن تا حالا نشده شوهرشون کاری رو بر خلاف اونا یا بدون مشورت با اونا انج ...

شما داری با اونا زندگی میکنی؟؟؟ تو خونه اونا زندگی میکنی؟؟

هی میگی داداشام و خواهرام😐

بله زن و شوهر تو هرکار و مسئله ای باید باهم مشورت داشته باشن و رضایت هم رو جلب کنن

ولی متاسفانه شما لپ مطلب رو هم نمیگیری 

پس بیخیال .... اصلا هرجور دوست داری زندگی کن هرکار دوست داری بکن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
آفرین اما متاسفانه این بحث اولویت اشتباه جا افتاده ؛ قرار نیست با ازدواج کردن همه خط بخورن ...

اره

نمیشه کلا ول کرد

الان مامان ما ام اس داره فقط وظیفه من نیست بهش برسم داداشمم رسیدگی میکنه زنداداشمم همینطور البته رسیدگی زنداداشم لطفه برامون

لایک نکن خواهر منننن  
شما داری با اونا زندگی میکنی؟؟؟ تو خونه اونا زندگی میکنی؟؟هی میگی داداشام و خواهرام😐بله زن و شوهر ت ...

خب چون همینه واقعا

لپ مطلب از نظر شما چیه؟