2777
2789
نه وقتی توانشو داشته باشه چرا باید مشکلی داشته باشم😐مگه حسودی چیزیم!!مگه این که برای خودمون خرج نکن ...

واقعاً راست میگی ؛ به نظرم فرزند حتی ازدواج هم کنه وظیفشه!

خب یک عمر اونا برای ما خرج کردن ما هم برای اونا ؛ معتقدم اتفاقاً کمک کنی روزیت چند برابر میشه ‌.

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میریم خونشون زیاد می‌مونیم چون راهمون دوره هر وقت اونجاییم سعی میکنیم یکی دوبار از بیرون غذا بخری ...

آره راه دور فرق میکنه 

ولی اینکه چیزی بر عهده شما باشه نه نباید اینطور باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
فک می کنی. هیچ کاری ازت برنمیاد

خواهر مگه دیوانم با همچین مردی ازدواج کنم؟خداروشکر ی چیری هست به اسم طلاق هیچ وقت تحمل نمیکنم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

نه ناراحت نميشم

ببيم فكر كنم موضوع اينه كه مجردي منم مجردي اين تو ذهنم بود اوليتش بايد من باشم و زندگيش 

ولي الان رفتاراي خانواده اش رو كه مي بينم يا رفتار خودش با خانوادم نظرم ديگه اين نيست 

خب ببین باید باورتو عوض کنی چون اینجوری کم کم دلت سیاه میشه بعدا به مشکل برمیخوری ؛ از خدا کمک بخواه ...

نمیتونم اصلا

شوهر من هر کاری دلش بخواد می کنه. من بگم فایده نداره ۱۳ ساله ازدواج کردیم همیشه کمک کرده، از روز اول ...

والا مهم اینکه دلت بزرگ باشه شک نکن کسی که کمک کنه خدا هیچوقت لنگ نمیذارتش شاید دیر بشه اما بالاخره میرسه ؛ البته من انجام وظیفه ی فرزند رو کمک نمی‌دونم .

نه ناراحت نميشمببيم فكر كنم موضوع اينه كه مجردي منم مجردي اين تو ذهنم بود اوليتش بايد من باشم و زندگ ...

اولویت زندگی باید خانومش باشه و تمام

الان داداشای من همینن و شوهر خواهرام همینن

نه ناراحت نميشمببيم فكر كنم موضوع اينه كه مجردي منم مجردي اين تو ذهنم بود اوليتش بايد من باشم و زندگ ...

اولویت زندگی باید خانومش باشه و تمام

الان داداشای من همینن و شوهر خواهرام همینن

من باور دارم که همسرم هم به خانواده اش تعلق داره هم به من ...کسی را رقیب خودم نمیبینم تو خانواده اش ...

واقعا احسنت به این تفکر ؛ منم ۱۹ سالمه مجردم اما معتقدم وقتی ازدواج کنم نباید فکر کنم دشمن هستیم بلکه عضو خونواده شونم اگر هم خیلی بد بودن خب فاصله رو رعایت میکنم ؛ می‌دونی بیشتر مشکلات اینکه خواهر یا مادر شوهر فکر میکنن عروس پسرشونو ازشون گرفته یا عروس خواهر شوهر و... رقیب خودش می‌دونه .