2777
2789

والا هر چی تاحالا رفتم چه حضوری چه مجازی الکی بوده دیگه اعتقاد ندارم

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره
والا هر چی تاحالا رفتم چه حضوری چه مجازی الکی بوده دیگه اعتقاد ندارم

دقیقا منم کلی جاها زفتم که دوستام همه نتیجه گرفتن من اصلاااا.نمیدونم چرا بقیه نتیجع میگیرن بجز من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم کلی جاها زفتم که دوستام همه نتیجه گرفتن من اصلاااا.نمیدونم چرا بقیه نتیجع میگیرن بجز من

یکی از دوستام میگفت باید دستش به آدم بیاد و آدم بستگی هم نداشته باشه نمیدونم یعنی  چی در کل ولی شاید راست باشه این حرف 

میلیونها میلیون تومن خرج کردم بی فایده بوداگه درست و حسابی میشناسین منم لایک کنید

تو شهر خودمون بهترین دعانویس هست از تهران جنوب مازندران هر شهری بخای میان همه هم نتیجه گرفتن من خودم با فامیلمون رفتم اون نتیجع گرفت با دمش گردو میشکونه من اصن هیچی