2777
2789
عنوان

یه برادر شوهر دارم انقددد نچسبه

241 بازدید | 21 پست

دیروز اون یکی برادر شوهرم شام دعوتمون کرده بود با اینا رفتیم سر سفره برادر شوهرم گف پسرم خونشو ساخته بعد به شوهرم برگشت گف وقتی اونجا داشتیم کار میکردیم خونشو میساختیم نیومدی یه کمک بکنی ...بعد گف برید و کادو ببرید تا حالا بهشون بی احترامی نکردم ولی اینو که گف بیشتر از کادو اینکه به شوهرم گف نیومدی کمک کنی دیگه جوابشون دادم گفتم مگه شوهرم من بیکاره تو این گرونی تا ساعت ۸ کار میکنه بعدم بیکارم بود نمیذاشتم بیاد من حامله بودم مام داشتیم اسباب کشی میکردیم اون موقع شوهرم خونه رنگ میکرد دو روز بود تا ساعت ۱ شب منم تو اون وضعیت یه زنگمممم نزدید بعد از ما انتظار دارید اینو که نگفتمممم زنش پاشد سر شوهرش داد زد که مگه من بت نگفتم به کسی نگو برن خونه ای اونا هر کی بخواد میره منم دیگه نخواستم خونه کسی دعوا شه چیزی نگفتم ، بعد منو خواهر شوهرم همسایه ایم زنیکه اومده خونه ای اینا همسایه ها پرسیدن میری اینجا یا میری خونه برادر شوهرت برگشته گفته با اونا حرف نمیزنم بحثمون شده به منم خواهر شوهرم میگف گفتم میگفتی اگه با ما حرف نمی‌زنیم اون روز از اونجا برگشتنی چرا سوار ماشین ما شدی که ما رم برسونید 

دلم میخاد زنگ بزنم حرفای که بهش نزدم فحش هاش که ندادم بدم بعد بگم حالا قهر کن 

عصابم از دست همشون خورده گیر چه آدمای کثیفی افتادم😭

شما که جواب دادی بیخیال شو اصلنم دیگه بهشون محل نده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه سوال بپرسم وقتي جواب ميدي و دعوا داري صدات نميلرزه گريه نمي افتي ؟

در كل كار خوب را كردي و ادامه اش نده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اخه نه پشت سرم داره ... میخوره

انقد بخوره تا سیر شه یه چی هس به اسمم پشت سر حرف زدن یعنی گوه خوردن هر وقت تونست جلو شما گوه خوری کنه جوابشو حتما بده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
يه سوال بپرسم وقتي جواب ميدي و دعوا داري صدات نميلرزه گريه نمي افتي ؟در كل كار خوب را كردي و ادامه ا ...

من اگه با لحن دعوت میگفتم شاید صدام میلرزید ولی آروم مودبانه گفتم ولی زنش ادب و احترام سرش نمیشه