2777
2789
این عروس زیاد تو بند این مسائل نیست حتی عروسی هم دوست نداشت بگیرهولی اگر دوست نداشته باشه چی ب نظرتو ...

بهتره نپوشی

ب نظرم لباس سفید یا نباتی و کرم پوشیدن تو عروسی دیگران دنبال دردسر بودنه

من خودم عروسیم اصلا نگا نکردم کی چی پوشیده ولی بعضیا حساسن تا چند سال ممکنه بگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاج و تور ؟؟؟هنوز کامل نیست لباسم پارچش ی تخفیف عالی خورده بود گرفتمساتن (فک منم آمریکایی باشه)لباسش ...

ول کنید بابا هرچی دلتون خواست بپوشید.. کی این تابوی رنگ شکسته میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این عروس زیاد تو بند این مسائل نیست حتی عروسی هم دوست نداشت بگیرهولی اگر دوست نداشته باشه چی ب نظرتو ...

نه نپرس پرو میشه اتفاقا یادمیگیره الان ممکنه اصلاتوباغ این چیزا نباشه ولی ازخودت یاد میگیره بعداپشت سرت میگه 

نه اگه عروس نینی سایتی نباشه

بخدا ی جوری میگن هییییییییییشکی کرم و سفید و نباتی نپوشه ک عروس تو چشم باشه

عروس اون شب اگ با تیشرت شلوارم بیاد باز فقط اونه ک تو چشمه

الان تو مردونه همه کت و شلوار و کروات دارن 

معلوم نیست دوما کیه؟؟؟

بخدا ی جوری میگن هییییییییییشکی کرم و سفید و نباتی نپوشه ک عروس تو چشم باشهعروس اون شب اگ با تیشرت ش ...

😄😄 یه چیزی شنیدن حس میکنن با تکرار مداوم یه کلیشه با فرهنگ جلوه میکنن به قول شما عروس عروسه تو اون شب هیشکی فکر نمیکنه اون خانومه کع ردیف آخر صندلی پنجم نشسته عروسه 😂😂😂

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند