2777
2789

امروز عقد خواهر شوهرمه یعنی شوهرم میدونه من هیچی ندارم یه تکونی ب خودش نمیده میگه بارداری هرچی بخری انگار ریختی دور حرصم میگیره از تفکرات بی منطقش از مغز نداشته اش 

منم اصلا نگفتم کارتو بده برم خرید نه لوازم ارایشی و نه لباس مناسب مهمونی فوقش نمیرم به درک😡

میگم اخه این خودش حالیش نیس منم چیز میز میخام بگه بیا این کارت برو هرچی میخای بخر باید فقط خودمو جر بدم تا بفهمه

حوصله ندارم دوس دارم بشینم و گریه کنم نه برا خاطر لباس فقط برا حال بدی ک دارم دلم ک گرفته دلم میخاد برم خونه بابام اینا😭

با این مرد بچه برا چی بود 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا اینو میگه... بگو حداقل یه شومیز بخرم با شلوار بپوش.. ازش پول بگیر دیکه نشین گریه و ناراحتی سفت و سحت باش بیخیال بشی میگه ولش کن مهم که نیست. اتفاقا برو بخواه و بگیر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همینو بگو...اینقدر خرجای بی مصرف میکنه ک خدا میدونه خسیس نیس ولی بمن ک میزسه دست و‌دلش میلرزه

تو هم بی زبونی سلیطه باش 

منم بی زبونم  و این مشکل رو با پدرم دارم 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
عزیزم خب باید خودت میگفتی کارتتو بده

خب میدونه من هیچی ندارم دیشبم ب خواهرش میگفت فلانی هیچی نداره نخریدم...گفتم لابد خودش بی عقلش میگه برو خرید ...خودش یعنی حالیش نیست؟

عیب نداره عزیزم

مردا تا نگی نمیدونن باید چکار کنن

بهش بگو گلایه کن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تو هم بی زبونی سلیطه باش منم بی زبونم و این مشکل رو با پدرم دارم

از یه جایی به بعد ادم حال نداره چیزی بگه...حوصلش رو نداره انگار بخدا انگار ادم بی انگیزه میشه چون از قبلش جواب مردش رو میدونه ک میخاد چی بگه