2777
2789
عنوان

مطمئنم هیچکس ب بدبختی من نیس

153 بازدید | 22 پست

هم درس خونده باشه و نتیجه نداده باشه هم حتی سرکار نرفته باشه هم چهارتا دوست نداشته باشه بره بیرون باهاشون،و همشم توخونه باشه،ی خونواده تقریبا سنتی هم داشته باشه💔

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده داشته باشه 

پدرمادر داشته باشه 

سلامتی داشته باشه خودش و عزیزانش 

امکان درس خونده داشته باشه 

سقفی بالای سرش داشته باشه 

اره خوب 

خیلی ها هستن مث شما نیستن

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خیلی ها اینجورین خودم یه نمونه 😐

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

برا اینا که گفتی بدبختی؟؟؟

دبگه چی میخواد باشه؟عملا ی آدم افسرده بدبختم، حتما باید شوهرمعتادداشته باشم  یا شوهر خائن یا مادرشوهر بدجنس؟

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

خیلی ها اینجورین خودم یه نمونه 😐

خب تو ام ی بدبخت درکل اینکه تعدادمون زیادی چیزی از بدبختیمون کم نمیکنه

خیلی ها آرزو دارن جای تو باشن

کی؟حتما گداهای توکوچه بخاطر اینکه ی سقف بالاسرمه ی لقمه نون تو بشقابم