2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فردا برو خونه بابات بچه هارو هم ببر و دیگه برنگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 76 پست
۳۰

من اگه یه روزی برم 

پسرمو با خودم نمی‌برم

چون عاشقشم نمیخام

زیر منت خانواده من باشه 

نمیخام بی پولی بکشه 

میدم به پدرش و فقط خودمو نجات میدم

ولی خیلی از مادرامثل تون

فقط میخان خودشونو قربانی کنن

زندگیم فقط همسرم

چجوری حقم بگیرم وقتی میگه اگر‌مهریه اجرا بزاری بچه هارو ازت میگیرم میگه بدون هیچ پولی بسلامتی برو

بچه تا ۷ سالگی پیش مادره

بعد از ۷ سالگی هم بچه خودش انتخاب میکنه پیش پدر باشه یا مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ که حرف دلمو زدی کصافط بیشرف میخاد منو بچه هارو مفت مفت طلاق بده مثل پسر مجرد بشه بره یکی دیگه رو ...

تو اینکار رو نکن..غلط کرده راحت میگه برو بچه رو هم ببر مگه الکی و همینجوریه...تو از خونه اصلا نرو و اگه خیلی پررو شد برو درخواست مهریه بزن و مدرک هم جمع کن از حرفاش و توهیناش، از گوشیش و رابطه اش با زنهای دیگه و احیانا اگه کتک بزنه ثبتش کن...ببین یه کاری بکن بترسه ازت بشینه سر جاش...بگو یه بلایی سرت بیارم که به پام بیفتی..بگو من با بچه جایی نمیرم ..این تویی که باید مثل آدم بیای بشینی سر زندگیت و بچه ات رو بزرگ کنی

تو اینکار رو نکن..غلط کرده راحت میگه برو بچه رو هم ببر مگه الکی و همینجوریه...تو از خونه اصلا نرو و ...

نه نمیرم فکرام رو کردم بدون هیچ پولی کجا برم میمونم و باید خرج مارو بده و اگه خیلی اذیت بکنه همین کاری که گفتی میکنم مهریه و نفقه اجرا میزارم خیلی سرکش شده ببین چقدر کوتاه اومدم و زن خوبی بودم براش که اینطور هار شده

من اگه یه روزی برم پسرمو با خودم نمی‌برمچون عاشقشم نمیخامزیر منت خانواده من باشه نمیخام بی پولی بکشه ...

این قربانی کردن نیست من ترجیح میدم اگر خاستم طلاق بگیرم و خودمو نجات بدم بچه هامم نجات بدم و تنها نزارم چون بچه از مادر یتیم میشه پدر که زود فراموش میشه و مهم نیست ولی بچه هام نور چشمم هستن اگر اونا نباشن خودمو نجات نمیدم و بمیرم بهتره

عزیزم از تاپیکهات متوجه شدم یه نوزاد داری با یه بچه حدودا 4 ساله...اصلا و ابدا خودت پیشنهاد نده که بچه ها رو بده به من طلاق میگیرم! از همون اول باید بهش میگفتی من با بچه جایی نمیرم و بدون بچه هامم نمیتونم زندگی کنم..پس میمونم تو خونه ام و تو وظیفه داری خودتو درست کنی آدم بشی و کنار خانوادت باشی وگرنه اگه به شکایت باشه که میرم شکایت میکنم نفقه نمیده زن بازه به زندگیش نمیرسه همش بیرونه و کارای بچه ها همش به عهده منه و الان که پدر شدی شرف داشته باش بشین سر زندگیت....عزیزم اگه کارت به دادگاه کشید کوتاه نیا و دادگاه طرف تو هست و اگه ثابت بشه این آدم اهل خانواده نیست و زن بازه و...قشنگ باهاش برخوردی میکنن که حساب کار دستش بیاد

عزیزم از تاپیکهات متوجه شدم یه نوزاد داری با یه بچه حدودا 4 ساله...اصلا و ابدا خودت پیشنهاد نده که ب ...

من اصلا پیشنهاد ندادم طلاق بده ولی خیلی اذیت میکنه همونطور که شما گفتید زن بازه هیزه همش سرکاره دعوا میکنه خوش اخلاق نیست قرص اعصاب میخوره مشکلات زیاد داره درصورتی میتونی ادامه بدم باهاش که لال بشه بشینه سر زندگیش انقدر سرکشی نکنه اگر به دادگاه برسه میگم که طلاق نمیخام اگر میخاد خودش باید شکایت بکنه باز اونطوری یه مهریه بهم میرسه با بچه هام میرم اونوقت نه اینطوری الان خشک و خالی،فعلا صبرمیکنم وظیفشه خرجی بده اگر ادامه داشته باشه میرم شکایت نفقه میکنم 

عزیزم از تاپیکهات متوجه شدم یه نوزاد داری با یه بچه حدودا 4 ساله...اصلا و ابدا خودت پیشنهاد نده که ب ...

واقعا واقعا واقعا این مرد اصلا ارزش جنگیدن و زنوگی کردن نداره فقط بخاطر زندگی بچه هام که سقفی بالای سرشون هست موندم تو خونه زندگیم اگر پول داشتم طلاق میگرفتم ریختش نبینم

از بچه هات دست نکش وخونتو ترک نکن معلومه که ساعت ۲ شب میاد داره با کی لاس میزنه اون باید از اون خونه بره نه شما زیادم بهش زنگ نزن چرا خودتو کوچیک میکنی عزیزم به خودت برس بیرون برو با خانوادت مشغول شو انگار شوهرت مرده اونایی هم میگن بچه ها تو ول کن ،تا وقتی به دنیا نیامده هیچ ولی وقتی اسمتو مادر گذاشتی باید تا تهش بری ،خانوادتو هم نگران نکن 

از بچه هات دست نکش وخونتو ترک نکن معلومه که ساعت ۲ شب میاد داره با کی لاس میزنه اون باید از اون خونه ...

بهترین پیامی بود که دیدم عزیزم،واقعا نمیخام خانوادم نگران بشن نمیرم و از بچه هامم هرگز دست نمیکشم از پدر که شانس نیوردن من باید پشتشون باشم،واقعا انقدر پروعه که ۲نیم نصف شب اومده خونه با عصبانیت بمن میگه چرا زنگ زدی گفتی کجایی خاک بر سرش بی لیاقت اصلا مهم نیست واسم با کی لاس میزنه این ظلمی که داره به من و دوتا بچه هام میکنه گریبانشو میگیره

من اصلا پیشنهاد ندادم طلاق بده ولی خیلی اذیت میکنه همونطور که شما گفتید زن بازه هیزه همش سرکاره دعوا ...

آفرین قوی باش و ادامه بده انشاالله شوهرت هم سر به راه بشه خدا رو چه دیدی بلکه سرسختی و محبت تو نسبت به زندگیت اونو هم عاقلتر کرد

چجوری حقم بگیرم وقتی میگه اگر‌مهریه اجرا بزاری بچه هارو ازت میگیرم میگه بدون هیچ پولی بسلامتی برو

نزار با بچه تهدیدات کنه تا قرون آخر مهریه ات بگیر وقتی ببینه از حقت کوتاه نمیای زبونش کوتاه می‌کنه 

نزار با بچه تهدیدات کنه تا قرون آخر مهریه ات بگیر وقتی ببینه از حقت کوتاه نمیای زبونش کوتاه می‌کنه

خیلی زبون درازه میگه اجرا بزاری سالی یه سکه میدم بهت ولی بچه هارو میگیرم ازت