2777
2789
عنوان

نصف شبی شوهر میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد من کنارم خوابیده این که شما اینوقت شب بین زنها می‌لولید و وارد همین تاپیک شوهر می‌خوام شدید نشون ...

زنیکه اون کسی که میگی پیشت خوابیده یه نره نه شوهر چون تعریف از رابطه فقط بعد نرینگیه....

جواب ابلهان خاموشیه هر چی فشار داری تو پست گذاشتن تخلیه کن چون سطح من خیلی بالاتر از اینکه با حیوونی مثل تو با این دیدگاهت بخوام بحث کنم ....

یادت باشه وقتی سگ آدمو گاز میگیره متقابلا آدم سگو گاز نمیگیرع پس تا میتونی بگازززززز تا شاید تخلیه شی

زنیکه اون کسی که میگی پیشت خوابیده یه نره نه شوهر چون تعریف از رابطه فقط بعد نرینگیه....جواب ابلهان ...

نره خر حیوون نر تویی که اینجا بین زن ها داری اوقات فراغت میگزرونی شاید هم ترنسی که اینجا بین زن ها بهت خوش میگذره با دهن سگ آب دریا نجس نمیشه حالا هی پارس کن اینجا این سایت چیزی گیرت نمیاد دمتو بزار رو کولت گمشو اگه مردی برو بین همجنسات نه اینجا بین یه عده دختر خجالتم خوب چیزیه تاپیک های بارداری هم هست بیا ببینم چند ماهته ویارت چیه شایدم اینجا دنبال شوهر میگردی بمون انشالله گیرت میاد 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت