2777
2789

برو فلافل بخور

روی برنجت کره بریز

فستفودهارو با پنیرپیتزا بخور

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیتونم درک کنم کاااااش من جات بودم 

خب بابا شیرینی بخور بستنی صبح ها کره و خامه بخور ،برنج زیاد بخور سیب زمینی سرخ کرده و،،،،،،،، ،من رااااااحت جلو خودم رو نگیرم به والله روزی یک کیلو چاق میشم همیشه عمرم مراقب بودم

واقعا نمیتونم درک کنم کاااااش من جات بودم خب بابا شیرینی بخور بستنی صبح ها کره و خامه بخور ،برنج زیا ...

اخه هرچقدر هم میخورم دفع میشع چاق نمیشم مشکلم اینه🥲💔

فاطی مو سخته منتظر رشد موهای خود🥲💔💔

روش خونگی نداری گلم؟ فست فود زیاد علاقه ندارم

روی برنج کره بریز

تو غذات از آب قلمه استفاده کن و چربیش رو دور نریز

دسر نشاسته و زعفرون بخور.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
روی برنج کره بریزتو غذات از آب قلمه استفاده کن و چربیش رو دور نریزدسر نشاسته و زعفرون بخور.

ممنون گلم🙂🙏🏻 ژله برای چاقی خوبه بعد هر غذا یا نه

ممنون گلم🙂🙏🏻 ژله برای چاقی خوبه بعد هر غذا یا نه

خواهش

بله گلم

طبیعیه ،حتما کم میخوری خودت فکر می‌کنی زیاد میخوری

نمیدونم یک بشقاب ناهار یک بشقاب شام میخورم ولی وسطاش چیزی نمیخورم شاید بخاطر همینه؟🥲

نمیدونم یک بشقاب ناهار یک بشقاب شام میخورم ولی وسطاش چیزی نمیخورم شاید بخاطر همینه؟🥲

بعلهههههههه دقیقا ،من غذام کمه ولی ریزه خواری دارم هر دم دقیقه یک چیزی میخورم 😔همش اشتها دارم ،پس حالا که فهمیدی کجای کارت مشکل داره شروع کن