2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خیاطی مهم که بلد کار باشی حتا با متریال بد هم میشه کار خوبی دوخت.  من خودم خیاطم.  مهم اینه مدلی که میخوای بدوزی با نوع پارچه و کیفیتش هماهنگ باشه.  بی کیفیت ترین پارچه هم داشته باشی ولی مدلی بدوزی که بشه با اون پارچه اجرا کرد لباست عالی میشه ولی اگر با کیفیت ترین پارچه رو داشته باشی اما یه مدلی بدوزی که مناسب این پارچه نیست لباست افتضاح میشه پس مهارت از متریال مهم تره. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
تو خیاطی مهم که بلد کار باشی حتا با متریال بد هم میشه کار خوبی دوخت. من خودم خیاطم. مهم اینه مدلی ...

اگه مشتری پارچه ای رو بیاره که با مدلش هم خونی نداره چی گلم؟

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

اگه مشتری پارچه ای رو بیاره که با مدلش هم خونی نداره چی گلم؟

معلومه باید بهش توضیح بدی با این پارچه نمیشه اون مدل و در اورد اصلا هم قبول نکن.  فقط در صورتی قبول کن که مسئولیت خراب شدن لباس با خود مشتریه. اگه خیاطی اصلا سمت شخصی دوزی نرو که فقط اعصاب خوردیه. کلا باید این فرهنگ جا بیفته هرکی میخواد لباس بدوزه اول باید از خیاط بپرسه چه پارچه ای بگیرم اگرم پارچه رو خریده بعد به خیاط مراجعه کرده دیگه باید به حرف خیاط گوش بده تو طراحی مدل لباس.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر