از ناراحتی سردرد گرفتم خوابم هم نمیبره نه بخاطر اینکه کمک کنم بخاطر اخلاق گند خواهر شوهرم چندروز چطوری تحمل کنم تا مهمونا برن خدایا خودت بهم صبر بده بداخلاق ترین آدمی که توی عمرم دیدم اینقدر اذیتم میکنه و غر میزنه سرم و بدرفتاری میکنه باهام که امشب به زور تحمل کردم چون مادرشوهرم و شوهرم ازم خواهش کردن توی مهمونی کمک کنم ، مادرشوهرم گفت فقط امیدم به اینکه تو کمکم کنی
امشب توی مهمونی کمک کردم با مهمونا بگو و بخند کردیم خندیدیم آخرش خواهر شوهرم حالمو گرفت با بدرفتاری و اذیت هاش به خدا قسم اصلا برای عروسامون خواهرشوهربازی در نمیارم تا حالا یکبار دخالت یا اذیت نکردم نمیدونم چرا این اینقدر اذیتم میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
37 سالشه ، متاسفانه طلاق گرفته و از وقتی طلاق گرفت که چندسالی میگذره خیلی اذیتم کردم قبلاً سرزندگیش بود اخلاق خوب ولی از وقتی طلاق گرفت خیلی دلمو شکست و خیلی از دستش گریه کردم
مثلاً امشب داشتم ترشی و ماست می گذاشتم اومده میگه چیه بلد نیستی بذاری ، یا میگه درست کار کن ، یا میگه بلد نیستی طرف بشوری چرا اینطوری هستی یا سرم داد میزنه یا میگه حالم بهم خورد از سالاد درست کردنت یا نیش و کنایه میزنه توی جمع منو کوچیک میکنه ، همه هم حق رو میدن بهش به من میگن هیچی نگو زندگیش خراب شده حالش خوش نیس باید درک بشه حال روحیش خوب نیس تو کوتاه بیا ،. آخه مگه من زندگیش رو بهم زدم ؟؟؟
من خودم خدایی اصلا عروسامون اذیت نمیکنم چون از خدا میترسم میگم خدا جوابم رو میده ، هرچند خواهر شوهرم هربار اذیتم کرد و دلم رو شکست بعدش سریع حالش گرفته شد که یه مدت کوتاه اخلاقش باهام خوب شد که بعد اینکه مشکلش حل شد دوباره بدرفتاری هاش شروع شد
من خداروشکر ندیدم تاحالا اینجوریولی اگه من جات بودم رفت و آمدمو خیلی کم میکردم و رک بهشون میگفتم حق ...
من توی خونه سه طبقه باهاشون زندگی میکنم که حتی هفته ای یه بار هم نمیرم خونه خانواده شوهرم که گلایه میکنن ولی توجه نمیکنم اصلا ، ولی وقتی مهمونی باشه مجبورم برم چهارتا خواهر شوهر دارم سه تاشون خوبن فقط این یکی اونم بعد طلاق اخلاقش خیلی بد شده اصلا حالت نرمال نداره
با من بیشتر ولی با بقیه هم کم و بیش این رفتارهارو داره مثلاً مادرش رو هم زیاد اذیت میکنه ولی با پدرش خوبه یا با خواهرانش تقریبا پنجاه پنجاهه گاهی خوبه گاهی هم بحث میکنه باهاشون