2777
2789

۱۲ سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم   بعد ۵ سال از زندگی شوهرم درگیر اعتیاد شد البته قبل ازدواجم بوده و ترک کرده ولی به من نگفت که بعد ازدواج دوباره سمت مواد رفت دوسال اول که مصرف کننده بود و ۴ سال که تو درمان و ترک هست  خیلی سخت گذشت بهم تو این سالهای ترکش داغ پدر و مادر و برادرم رو هم دیدم و کلی فشار بود روم مجبورا طلاهام رو برای گذران زندگی فروختم شوهرم قول داد جبران میکنه و میخره الان تقریبا دوسال هست که کار ساخت و ساز رو شروع کرده تو این چند سال ما رنگ مسافرت رو ندیدیم وسایل خونه همه گهنه شده فرشم پاره هست اونوقت شوهر با گروه بهبودیش تو این چند سال ترک چندین بار رفتن سفر شهر های اطراف  و شمال ماهم تو خونه امسال دلم مسافرت میخواست نه عید رفتیم تابستونم داره تموم میشه شوهرم جوری هست تا کار بعدیش شروع نشه ما بین کارهاش هیچ کار دیگه ای نمیکنه در صورتی که مردهای اطرافش حتی هم گروهی هاش خیلی فعالن و هم زمان که خودشون دوستاشون مسافرت میرن زن و بچشونم میبرن یکی دوبار اعتراض کردم در جوابم این همه هم دلی همراهی بهم گفت خودت هر چی میخوای تلاش کن به دست بیار مسافرتم میخوای جور کن برو بعدش چندین بار عذر تواهی کرد ولی قلبا دلم رو چرک کرد الان انگار همه سختی ها و پس رفت ها  حرفهاش تو دلم تلمبار شده باشه ریخته بیرون و همه رو به شوهرم گفتم و بی محلی میکنم به نظرتون کارم اشتباهه یا حق دارم نمیدونم دلم خیلی سیاه شده ازش هر طوری میخوام کوتاه بیام انگار نمیتونم شما قضاوت کنید چیکار کنم 

حرفت را تو خلوت با مهربونی بزن نذار حالت غرغر یا انتقاد پیدا کنه.بذار همدلی کنهکم محلی و دعوا اوضاع ...

زدم قبول کرده ولی الان انگار ازش حرص دارم نمیدونم چطوری توضیح بدم یک جور نفرت و حرص تو وجودم هست که نمیذاره تموم کنم بی محلی رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم قبول کرده ولی الان انگار ازش حرص دارم نمیدونم چطوری توضیح بدم یک جور نفرت و حرص تو وجودم هست که ...

حرصت را یه جور خالی کن

مثلا یه چیزی را بشکن

یا برو یه جای خلوت کلی جیغ بکش تا خالی بشی

خیلی تو خودت ریختی

حرصت را یه جور خالی کنمثلا یه چیزی را بشکنیا برو یه جای خلوت کلی جیغ بکش تا خالی بشیخیلی تو خودت ریخ ...

امروز تو خونه کلی جیغ زدم ولی  خالی نشدم باید با تمام وجودش ازم عذر خواهی کنه تا آروم بشم