2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 164 پست
دیگه هرگز همچین اجازه ای نمیدم ولی من هرگناهی کردم نجابت رو داشتم حداقل که الان اونم ندارم

قلبی توبه کن و هیچوقت و با هیچکسی این کارو نکن  تحت هیچ شرایطی..تا انشاءالله این تجربه رو با همسرت داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همینکه پشیمون شدی یعنی خدا داره صدات میزنه

توبه کن و برگرد حسی که ادم بعد از توبه کردن داره با هیچ چیز قابل قیاس نیست

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
دیگه هرگز همچین اجازه ای نمیدم ولی من هرگناهی کردم نجابت رو داشتم حداقل که الان اونم ندارم

اصلابندازش بیرون کسیکسیو بخوادنمیگه برهنه شومیگه باخانوادت صحبت کن بیام خواستگاری حیفته خودت دست گرگانده دوست پسرهیچی نیس جزسواستفاده سالم زندگی کردن خودت قشنگتره واقعاحیفی

استارتر خواهش میکنم بلاکش کن

و ازش فاصله بگیر

این اصرار برای دیدار دوباره فقط و فقط بخاطر رابطه است

اگه طرف واقعا دوست داشت و میخاستت نمیزاشت واسش لخت بشی برعکس تورو با احترام کامل میورد خونه خودش ادمی ک ازت همچین چیزی میخاد بدون فقط دنبال هوس ن بیشتر این ادم ارزش نداره حتی فکرتو باهاش کثیف کنی چ برسه ب اینکه بخوای ارزش واسش قائل باشی درضمن الان ک فهمیدی اشتباه کردی تموم دیگه لزومی نداره ب گذشتت سر بزنی کامل کات کن از فکر پ ذهن و زندگیت

فقط از خدا بخواه ،بنده خدا ضامن میخواد...✋🏻

اصلابندازش بیرون کسیکسیو بخوادنمیگه برهنه شومیگه باخانوادت صحبت کن بیام خواستگاری حیفته خودت دست گرگ ...

موقعیتش خوب بود اخلاقشم خوب نشون میداد منم وسوسه شدم گفتم شرایطم خوب نیست این کیس خوبیه

اره دیگه

توبه کن پاک میشی  ودیگه توبه تو نشکن از احساسات و پاکیت سواستفاده کرده هرکسی بگیر یک بارم ک شده اشتباه میکنه اشتباهاتی هستن قابل جبرانن ودرس میگیریم ازشون

اینا همش چرنده ک بعضیا واسه اغفال و سواستفاده کردن از آدمای دیگه میگن وگرنه عشق اگه پاک و واقعی باشه سعی میکنه طرفشو بدون هیچ آزار وخواسته پلیدی بشناسه بعد شناخت ودیدن ک مناسب همن برای همیشه میخوادش میره خواستگاریش نه عشق کثیف وحبابی

خدا بخشنده ومهربونه خواهری 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍