یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعیت اینه که ما خیلی برای بقیه مهم نیستیم خیلیش برداشت های شخصی خودمونه
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
هر کاری کنی ذاتت که خوب باشه نمیتونی عین اونا بشی اگه شرایطشو داری قطع ارتباط کن با ارامش به زندگیت ادامه بده اینجور ادما ارزش صرف انرژی ندارن
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
از چه لحاظ دو روئن ما فامیلمون همش میناله واای چکمون برگشت خورد وای باید ماشینمو بفروشم بدبخت شدمو فلان بعد میبینی هفته بعدش یه مغازه جدید باز کرده😂حالا ما مثل این خنگا هر اتفاقی بیفته واسمون کل فامیل خبردار میشن🤕
اسی فقط یه کار کن هیچ وقت از موفقیت هات و چیز های که به دست میاری بهشون نگو
من چند بار تا حالا این حماقت رو کردم نتیجه اش شد بدبختی های که به خاطر چشم شورشون به سرم آمد
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
ن اتفاقا خیلیم مهم هستیممنتظرن فقط ما یکم خوشحال باشیم تا اینکه تا ته بسوزن حسودای بدبخت
نه فکر شماست
اگه خودت سعی نکنی حسودیشوتو با تعریف و تمجید تحریک کنی کاری با تو ندارن
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش