2777
2789
عنوان

خوشبحال زنی که وقتی قهر میکنه شب توی خونه ی پدرش جا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من قهر نکردم شوهرم قهر کرده اصلا باهام حرف نمیزنه جاشو جدا کرده حس تنهایی خفه ام میکنه میخوام ...

خوب همینه دیگه عزیزم . باید وایستی و ببینی ماجرا چیه بری که قضیه درست نمیشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوب همینه دیگه عزیزم . باید وایستی و ببینی ماجرا چیه بری که قضیه درست نمیشه

عزیزم ماجرای تکراریه که شوهرم نه میذاره درموردش حرف بزنیم نه میذاره خودم جواب بدم نه خودش جواب میده نه میذاره درموردش ناراحت بشم 

نه چیزی از دلش در میاد نه چیزی از دل من درمیاد هیجی به هیجی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اواخر بارداریمه یکم حمایت عاطفی میخوام اخلاقم عین بچه ها شده نمیدونم من قاطی کردم یا بقیه هم ا ...

همه اینجوری میشن عزیزم ولی خونه رو نباید ترک کنی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آدم اجازه بده بچش عذاب بکشه و تحقیر بشه که یه وقت طلاق نگیره و بقول شما زندگیش حفظ بشه؟؟؟؟؟ ببخشید و ...

اتفاقا بر عکس اون دوستی که شما نیگی دوستی خاله خرسه هست اگه شوهر مشکل جدی داره طلاق بگیرن ولی اینکه بخاطر دعوا قهر کنه بیاد خونه اشتباهه محضه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اتفاقا بر عکس اون دوستی که شما نیگی دوستی خاله خرسه هست اگه شوهر مشکل جدی داره طلاق بگیرن ولی اینکه ...

اصلا بحث طلاق و این حرفا نیست. اینکه یه نفر باوجود پدرو مادر،حس کنه حامی نداره، جایی برای رفتن نداره، اینکه همه مشکلات و تحمل کنه چون پدرومادرش اجازه نمیدن بیاد از مشکلاتش بگه، بنطر شما عاقلانه و مصلحتیه؟؟؟؟ میدونستین اکثر مردها وقتی میفهمن زن حامی و پشتیبان نداره، یا بقول خودمون بی کس و کاره؛ اذیتش میکنن‌؟؟؟؟ من الان ۱۲ ساله ازدواج کردم ولی مادرم همیشه احترام همسرم و نگه داشته، هم بازبون بی زبونی بهش فهمونده اگه دخترم کوچکترین آزار و اذیتی ببینه، یک ثانیه نمیذارم تو اون زندگی بمونه‌. بقیه خواهر برادرامم همشون بالای ۲۰ ساله که ازدواج کردن. دوستی مامانم دوستی خاله خرسه نیست اتفاقا، مادر و پدر باید حمایتگر باشن برای بچشون تا مرد یه کم دست و پاشو جمع کنه‌.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

همه اینجوری میشن عزیزم ولی خونه رو نباید ترک کنی

همه تو روزای سخت بارداریشون شوهرشون سگ‌محلشون میکنه؟ 

خیلی خیلی شکسته ام 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه تو روزای سخت بارداریشون شوهرشون سگ‌محلشون میکنه؟ خیلی خیلی شکسته ام

میفهمم برات سخته ولی به کوچولوت فکر کن بزار وقتی بدنیا میاد تو یه محیط آروم باشه تو هم به شوهرت توجه نکن درست میشه خودش