2777
2789
عنوان

خوشبحال زنی که وقتی قهر میکنه شب توی خونه ی پدرش جا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی میکنن ‌به نظرم ادم از حریم خونه اش نباید بره بیرون . فقط روزی باید بره که مطمئن باشه دیگه نمیخواد برگرده . در غیر اینصورت باید وایسته و درستش کنه قهر راهش،نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بهترین کارو می کنن وگرنه عادت پی کنن و زندگیت از هم می پاشه

آدم اجازه بده بچش عذاب بکشه و تحقیر بشه که یه وقت طلاق نگیره و بقول شما زندگیش حفظ بشه؟؟؟؟؟ ببخشید ولی اون پدرو مادر از شمرم بدترن. درواقع پدر و مادر نیستن، فقط زاد و ولد کردن. همین

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بهترین کارو می کنن وگرنه عادت پی کنن و زندگیت از هم می پاشه

عزیزم اواخر بارداریمه یکم حمایت عاطفی میخوام 

اخلاقم عین بچه ها شده نمیدونم من قاطی کردم یا بقیه هم اینطور میشن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار درستی میکنن ‌به نظرم ادم از حریم خونه اش نباید بره بیرون . فقط روزی باید بره که مطمئن باشه دیگه ...

عزیزم من قهر نکردم شوهرم قهر کرده اصلا باهام حرف نمیزنه جاشو جدا کرده حس تنهایی خفه ام میکنه میخوام یکی دو شب حس کنم کسی رو دارم و کمی اعصابم اروم تر بشه همین 

برای قهر نمیرم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40