2777
2789
ارتعاش بالا یعنی مثلا چطور باشی؟

باید سلامت روان داشته باشی

تروماهات رو درمان کرده باشی

یه مدت طولانی هم مدیتیشن های خاص زیر نظر استاد معنوی انجام بدی 

بعضیا با ماشروم چشم سومشونو باز می کنن مثل شمن های قدیمی اما بازم ضرره چون زیر نظر یه استاد نیست اسیب میبینن

اوکیی برونه بابا حوصلم به پربازدیدا نمیکشه طولانی میشن😂😂

این یکی اخه دیگه زیادی جیزه🤺

راستی حس ششم گفت مزدوج میشم

یاح یاح یاح

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به یه بچگی از وقتی پاشو میزاره تو دنیا از دعا نویس براش دعا بنویسن ممکنه بزرگسالیش اون بچه اذیت ...

بستگی داره چه دعایی باشه

طلسم اگه باشه تا وقتی که طلسم رو باطل نکنید اون هستش و آدم اذیت میشه در زندگیش

شما گفتید اذیت بشه پس دعا نیست طلسم هست

خواب اجنه میدید؟

خواب فرشته ها را و ميگفت ترسناكن و بهش گفته بودن تو انجيل شكل فرسته ها گفته شده و قتي سرچ كردم و اون فرشته هايي كه براساس گفته هاي انجيل كشيده شده را ديد گفت تقريبا همين شكلي بوده يكيشون رو گفت يه عالمه چشم داشته و همين شكل هم بود خيلي بچه بود و پدرم فوت كرده بودن هرشب  خواب اون دنيارو ومرده ها رو و حتي روزگار بعضي ها روكه فوت كرده بودن را ديده بوز

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بهههههه مبارررکهههههغلط کردی اگه تاپیک حضرت یارو بزنی منو تگ نکنی من میرم لباس بخرم🚶

حضرت یار اخه خودشم نیست فقط حرفشه😂😂

راستی توام حس ششمت فعال کن توام یه نظری بده

سرگرمی خوبیه😂🤝

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

حضرت یار اخه خودشم نیست فقط حرفشه😂😂راستی توام حس ششمت فعال کن توام یه نظری بدهسرگرمی خوبیه😂🤝

بپرس اول اسمش چیههه

والا من حس شیشمم ریده من اگه بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدم والااا😂😂😂😂

بپرس اول اسمش چیهههوالا من حس شیشمم ریده من اگه بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدم والااا😂😂😂😂

خودم حدس میزنم اول اسمش م باشه چون هم خودش گفته هم همه حسا گفتن دوس داره ولی اندازه یه نوخود(مرتیکه ی بی ثبات ایش) بعدم میپرسم به نتیحه میرسه میگن اره

ولی کو نشانهههه

من به تو اعتماد دارم تو واقعا میتونی فقط بستگی به فرکانس و اعتقاد طرف داره

حالا بگو بینم چی میشه 

خودم حدس میزنم اول اسمش م باشه چون هم خودش گفته هم همه حسا گفتن دوس داره ولی اندازه یه نوخود(مرتیکه ...

بابااااا حلللههه لااقل تا الان میدونیم بالای صندلیاتون چه کلمات انگلیسی بچسبونیم🤣🤣

اخه هیچ اعتقادم ندارم که

بابااااا حلللههه لااقل تا الان میدونیم بالای صندلیاتون چه کلمات انگلیسی بچسبونیم🤣🤣اخه هیچ اعتقادم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

غلط کردیییی بوگوووو

فقط کافیه یکم زور بزنی تامام

خودمم حس شیشمم تا حدودی منتها برا خودم کار نمیکنه لامصب

😂😂😂😂😂😂😂😂غلط کردیییی بوگووووفقط کافیه یکم زور بزنی تامامخودمم حس شیشمم تا حدودی منتها برا خود ...

من حسم واقعااا کار نمیکنه اما دعا میکنم زودددد بیای تاپیکشو بزنی منم تگ کنی شیرینی شکلات پخش کنیم

ولی ناموسا دعا در حق دیگری رو اعتقاد دارم شدییدددد

الهی که درگیر تاپیکای خاستگاری و عقد و جهیزیه و حنا و عروسی و پاتختیت بشیییم به حق پنج تننن