2777
2789
عنوان

شستن پتو

107 بازدید | 9 پست

بچه ها پتو رو بدیم خشکشویی امکانش هست که ساس و شپش و اینجور چیزا با خودش بیاره؟من خیلی وحشت دارم از این دو چیز

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از ترس این مورد داخل حموم شستم دونفره هم بود ، خیلی خیلی سخت بود و تمیز هم نشد ،،،اگه حیاط داری ...

درسته خیلی سخته

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
منم از ترس این مورد داخل حموم شستم دونفره هم بود ، خیلی خیلی سخت بود و تمیز هم نشد ،،،اگه حیاط داری ...

چجوری شستین؟ ما یک لگن استیل فکر کنم بزرگ داریم پتوم انداختم توش با پا لگد میکردم قبلش لا پتو تاید ریخه بودم یکساعت یا نیم ساعت گذاشتم بمونه 

بعدش اومد شیر اب باز لگد میکردم که کفاش بره چندبارم لگن کج کردم

انصافا خیلی تنهایی زور میخواست ولی تمیز شستمش

...

چجوری شستین؟ ما یک لگن استیل فکر کنم بزرگ داریم پتوم انداختم توش با پا لگد میکردم قبلش لا پتو تاید ر ...

منم با پا و لگد ولی پتو خیس شده خیلی سنگین میشه ، دیسک خفیف دارم ، خیلی برام سخت بود ، برای همین تمیز نشد 

منم با پا و لگد ولی پتو خیس شده خیلی سنگین میشه ، دیسک خفیف دارم ، خیلی برام سخت بود ، برای همین تمی ...

اها باید موقع خالی کردن اب میدادین یک نفر دیگه براتون لگن کج کنه نمی خواد پتو دربیارید فقط جمع کرده بالا لگن نگه دارید بعد کج میکردید ابش میرفت 

تازه زیر شیر اب باز داشتم لگد می کردم که کفاش بریزه بره

...