2777
2789

خیلی شلخته ام اصلا اطرافم رو مرتب نمی‌کنم نمی‌دونم چیکار کنم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

سلام

قانون از یک تا پنج خیلی خوبه یعنی از یک تا پنج می‌شماری بلافاصله بلند میشی کارتو انجام میدی

یا قانونی که هرچیزی برداشتی بزار سرجاش همون موقع 

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

به جای اینکه فکر کنی چیکار کنی همیشه ، پاشو جمع کن فقط ، باور کن زیاد طول نمی‌کشه ولی عوضش اعصابت آرومه...😁🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت عادت بساز . مثلا این ساعت در روز بلند بشم کارامو کنم اطرافو مرتب کنم اگر میدونی ساعت گوشی کوک کن زنگ بزنه . و بهش پایبند باش بعد یه مدت عادتت میشه .کاراتو توی ذهنت طبقه بندی کن مثلا اول یه گوشه رو درست کن هی برو جلو برسی به بعدی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

فقط یه کار بکن ، خودت رو مجبور کن هر چیزی رو همون موقع که کارت تموم شد باهاش بذاری سر جاش . مثلا از بیرون اومدی لباست رو ول نکن رو مبل یا زمین ببر سر جاش آویزون کن یا چیزی خوردی ظرفت رو ول نکن روی میز یا روی اپن ، ببر آشپزخونه بذار داخل سینک . همین یه قانون نصف بیشتره شلختگی اطرافت رو حل میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

هرکاری رو همون لحظه انجام بده مثلا از بیرون میای خونه لباسهای بیرون رو همون لحظه بذار سرجاش یا غذا داری میپزی هموم لحظه ظرفهاشو بشور وقتی آشپزی میکنی همون لحظه گازو تمیز کن اگه کاری رو نذاری برای بعدا تبدیل میشی به یه خانم مرتب و تمیز