2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوتیسم خیلی بده ایشالله هیچ بچه ای دچارش نشه💔

از نزدیک ندیدم ولی زیاد شنیدم و کلیپ هاش دیدم 

بچه حرف نمیزنه و هیچ ارتباطی نمیتونه بگیره و صدای بلند بشنوه شروع میکنه جیغ زدن و حتی والدینش هم ممکنه نشناسه 

درسته؟؟ 

حالا ممکنه ضعیف و حاد باشه 

میدونی چیه من کلی دکترپسرموبردم شاید۱۵تافوق تخصص روانپزشک بهترین دکترهای ایران.....کاش توباردلری بجای این آمپول وشربت وقرص تقویتی فقط عذامیخوردم نه هرچی تجویزکردن روبلعیدم ......

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

چرا غذا خوب نخوردی اشتها نداشتی یا اهمیت ندادی

تحت نظربودم دوران بارداری ایشالاه دکتره خیرنبینه اینقدرامپول می‌نوشت خداگواهه شل شده بودم میگفت برای هوش بچه خوبه برای فلان استخوان خوبه برای این خوبه برای اون خوبه .....قرصهای می‌نوشت خداشاهده بزورقورت میدادم بس بزرگ بوددیگه بروتاتهش......جالبه همسایمون هم گفت دخترش بیش فعاله بخاطرقرصهای آهنی بوده که اصلانیازنبوده خورده.....

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

تحت نظربودم دوران بارداری ایشالاه دکتره خیرنبینه اینقدرامپول می‌نوشت خداگواهه شل شده بودم میگفت برای ...

قرص اهن که واجبه 

اوتیسم اختلال عصبیه نمیدونم والا شوهرت سنش بالا نبود 

الان چطوره چندسالشه مدرسه میره 

تحت نظربودم دوران بارداری ایشالاه دکتره خیرنبینه اینقدرامپول می‌نوشت خداگواهه شل شده بودم میگفت برای ...

من ژن دوقلو زایی دارم تو خونواده مادری ارثیه 

ولی بارداریم پوچ شد دوقلو هم بود 

فهمیدم مشکل از شوهرم چون مردا سنشون از ۳۵ که رد میشه کیفیت اسپرم میاد پایین نتیجه اش میشه بارداری پوچ و سقط و مرده زایی و اوتیسم 

دیگه دلم نمیخاد بچه داربشم میترسم مشکل دار بشه 

ایکاش با اختلاف سنی زیاد ازدواج نمیکردم