2777
2789
عنوان

اخه چرا همیشه من چرا همیشه من باید خنده رو لبم خشک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست
ببین فقط دلم می‌خواد باهات حرف بزنم خدایی ببین من زیادی ناراحت میشم یا حق دارم ؟ یعنی خدا شاهده آنقد ...

هیچی تو دنیا مهمتر از ارامش و سلامتی خودت و شوهر و بچه هات نیست ماشین خریدن ب چ قیمتی اخه؟  حتما قسمت نبوده منم چن ماه پیش ب شوهرم پیشنهاد ی معامله دادم اگ قبول میکرد ده برابر سود میکردیم قبول نکرد فقط ی بار بش گفتم بدونه و تمام از داشته هات لذت ببر انقد الکی زندگی رو ب خودت سخت نگیر قدیما هیچی نداشتن زندگیا چقد خوب بود الان همه چی داریم و هی حرص میخوریم ناراحت نشیا جمع بستم ک بدونی با خودمم هستم

هیچی تو دنیا مهمتر از ارامش و سلامتی خودت و شوهر و بچه هات نیست ماشین خریدن ب چ قیمتی اخه؟ حتما قسم ...

چی بگم عزیزم 

درسته الان آدم‌ها خیلی بیشتر حرص میزنن

من یه خونه بهم ارث رسیده نو نیست قدیمیه 

هی چند ماهه بهش گفتم بیا بریم بدیمش رهن و اجاره یا بفروشم کوچکتر ولی بهتر بخرم بدیم زهن هی گفت باشه و نیومد 

فقط فکر کارهای خودش و‌رفیق هاش 

الان اگه خونه رو داده بود رهن پول اونو میدادم ماشین هم برای خودم بود هم پولم خراب نمیشد 

الان هیچی دستم نیست خیلی ازش ناراحتم 

من هیچ کس رو ندارم میخوام یه کم دستم تو جیب خودم باشه مستقل باشم پدر و برادر ندارم عمو ندارم تنهام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم عزیزم درسته الان آدم‌ها خیلی بیشتر حرص میزننمن یه خونه بهم ارث رسیده نو نیست قدیمیه هی چند ما ...

عزیزم خدارحمت کنه پدر و برادرتون رو امیدت فقط بخدا باشه همین خواسته هات رو با محبت و سیاست زنانه بهش بگو مردا از لحن تند بدشون میاد رگ خوابشو بگیر و منطقی باش در اخر برا مال دنیا حرص نخور روزی ماها قبل تولدمون نوشته شده 

عزیزم خدارحمت کنه پدر و برادرتون رو امیدت فقط بخدا باشه همین خواسته هات رو با محبت و سیاست زنانه بهش ...

ببخشید این وقت شب وقتت رو گرفتم ممنون عزیزم لطف کردی 

نمی‌دونم چرا آنقدر برای من همه چی پیش میاد !!!!

از بچه دار شدن و ای یو ای ای وی اف بگیر تا الان فکر می‌کنم ۱۰۰ سال زندگی کردم 

ببخشید این وقت شب وقتت رو گرفتم ممنون عزیزم لطف کردی نمی‌دونم چرا آنقدر برای من همه چی پیش میاد !!!! ...

ن عزیزم این چ حرفیه امیدوارم از این ب بعد زندگیت سراسر خوشی و. اتفاقات خوب باشه زندگیا هممون همینه منم درگیر همین مشکلات و مشابه هستم چ میشه کرد

ن عزیزم این چ حرفیه امیدوارم از این ب بعد زندگیت سراسر خوشی و. اتفاقات خوب باشه زندگیا هممون همینه م ...

انشاالله اگه نی نی میخوای همین ماه دامنت سبز بشه دوقلو  باردار بشی امید امام رضا