2777
2789

خب اول از همه گرفتن یه حیوون خونگی برای خیلی ها بامزه است و فکر میکنید از تنهایی اینا در میاید براتون خوبه اما اولین مشکلی اگه خیلی به نظافت اهمیت میدید باید بگم گربه تون ممکنه به هر دلیلی حالا شاید از غذاش یا خاکش خوشش نیاد و یا هر چیز دیگه اینا اعتراض کنه اعتراضش یعنی بره جایی خارج از خاکش دستشویی بزرگ کنه !‌ممکنه فرش و دیوار اینا خونتون کثیف کاری بشه جدا از اون 

بوی وحشتناک بدش آدمو دیونه میکنه ! 

شاید بگید گربه ها با زبونشون‌ خودشون تمیز میکنند اما باید بگم اگر گربه تون مو بلند هست و اینا ممکنه بعضی مواقع مدفوعش به موهاش چسپیده باشه!

که این خب خیلی بده چون باعث میشه گربه تون کمی بو بده!

سگ ها معمولا بعد از دستشویی تا ساعت ها ممکنه بو بدن طوری که از بوش حالن تهوع بگیرید 

وزن شروع ۷۱ 🌟🫠وزن فعلی ۶۰.۱۰۰🌝🌟وزن هدف 54🫣🌟 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاا دختر من عقیمه😂😭

من چون دلم نمی‌خواست این حقو از شون بگیرم عقیم نکردم 

اونم نامردی نکرد با گربه محل ریخت رو هم 

البته همیشه حواس مون به بیماری و تمیزیش بود 

خداروشکر مریض نشد و نشدیم هیچوقت 

از چند ماهگی بزرگ کردی؟

یک ماهشم نبود😭💘

چون مامانش رفت و دیگه نیومد ی اقایی تو دیوار اگهی گذاشت 

من عکسشو دیدم دلم رفت براش زنگ زدم گفتم اون هستش؟ 

گفت نمیدونم و اینا رفتم دیدم هست 

خلاصه اوردمش ولی قبل و بعدش کلی ماجرا داشتیم😑😂

با خانواده ماجرا داشتی ؟من که مامانم عاشقش شد

ماجراش اینجوری بود ک مامان و بابا مخالف بودن

من با کمک عمم ی گربه مریض کوچیکو نجاتش دادیم 

و بردمش دامپزشکی دکتر نگفت میمیره اینا و کمتر از ی هفته مرد خیلی مریض بود

کارم هر روز گریه بود که بابام گفت واگذاری اجازه میدم

انقدر ذوق کردم ک نگوو 

تو همون نگاه اول بابا و مامان عاشقش شدن😭😂 الانم من چون خوابگاهم اکثرا همه کاراش با اوناس حتی عقیم کردن من خوابگاه بودم بهمم نگفته بودن 

و ماجرا بعدی این بود ک اوردمش دسشویی نمیکرد بردمش دامپزشکی گفت ضد انگل نخورده برا همینه

و بعد اوکی شد،اگ نمیاوردمش ممکن بود مثانش بترکه چون نمیتونست دفع کنه ادرارو 

اولین پوپوشم رو فرشمون بود با ذوق رفتم به مامانم گفتم🥸😂😂

ماجراش اینجوری بود ک مامان و بابا مخالف بودنمن با کمک عمم ی گربه مریض کوچیکو نجاتش دادیم و بردمش دام ...

وایی 😂 😂 

مثل بچه آدم میمونه 😁

ما همون اول صد انگل و اینا دادیم ولی یه مشکلی که باهاشون داشتیم خیلی قرتی بودن هر چیزی نمی‌خوردن 

بالا می‌آوردن یا کلا نمیخوردن 

سوسیس میخریدیم 😐😂با غذای گربه