2777
2789
عنوان

عروسیه جاریمه هیچی لباس نخریدم

253 بازدید | 22 پست

خانوما شوهرم وضعیت مالیش بهم خورده 

خواهرشوهرام هرکدومشون دو دست لباس خریدن و همینطور جاری دیگه ام

ده روز مونده عروسی 

ن لباس خریدم ن ارایشگاه وقت گرفتم

به وزن ایده الم نرسیدم

وقتی اینارو شنیدم همگی حاضر هستن غیر خودم حالم یه جوری شد

حالا شوهرمم شام براش اوردم شامو برد ریخت اشغالی

نمیدونم چرا همچین کاری کرد 

گفت دیر شام اوردی ولی بهش گفتم چون اونا لباس خریدن آریشگاه رزرو کردن من اینارو نکردم حسودیت شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه از بابات یا مامانت پول بگیری ؟؟

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

یکم اعصابشون بهم ریخته به خاطر این موضوعات.

به نظرم لباس نگیر ، هزینش زیاد میشه ، برو دو دست اجاره کن ، موهاتم اگر بلنده سشوار کن یا خودت با اتو مو کِرلی کن .

اگر بلدی خودت یه آرایش لایت کن ، بلدم نیستی بگو آرایشگر در حد معمولی و نچرال واست آرایش کنه.

اگر این رفتارای همسرتون برای بار اوله ، به نظرم طبیعیه ، به خاطر شرایط اقتصادی تو فشارن ، خیلی خوب میشه اگر یکم کنار بیاین

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

ن اصلا

من بودم قطعا میگرفتم 

اقلا نمیشه لباس قرض بگیری از دوستی؟ کسی ک تو عروسی نمیاد

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

از دوست با فامیل لباس بگیر

واسه یه شب باید بالای 10 تومن بدی یه پیراهن

مهیا نشد شرای بگو به شوهرت من نمیام چون امادگیشو ندارم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!