2777
2789

نصف یعنی چ‌ساعتی بعضیا به هشت شبم‌میگن نصف شب

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم سواله تا نصف شب بیرون ،مهمونی....اونوقت من با سی و خورده ای سن بیشتر از ۱۰:۳۰بیرون نیستم

اره دقیقا من میبینم دوس پسرم میگه رفتن مهمونی باغ فلان با دوستاش تا صب

جالبه انگار ب ما بی اعتمادن🤣🤣

نه لزوما 

خیلی خانواده ها محیط کنترل گر تر و بسته تری دارن 

ولی کلا با افزایش سن و سابقه خوب، آزادی آدم توی خانواده بیشتر میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

دیگه از نه ب بعد اینا

من تا دوازده شبم‌ بیرون میمونم بابام یکم بدش میاد ولی مامانم چیزی نمیگه خب وقتی دختر مستقل هستم درسمو خوندم دانشگامو رفتم سرکارمم رفتم دیدن بمن اعتماد دارن چرا اجازه ندن 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه لزوما خیلی خانواده ها محیط کنترل گر تر و بسته تری دارن ولی کلا با افزایش سن و سابقه خوب، آزادی آد ...

والا عزیزم دختر ۱۵ ۲۰ ساله هستن و پدر مادر میدونن ک دختر اونموقع شب نرفته مجلس قرآن خونی رفته پارتی پیش پسر