2777
2789

دیشب تولد دوستم بود چندتا دختر بودن که به خودشون رسیده بودن یعنی عمل بینی و ژل لب و …

همشونم باهم دوست چندین ساله بودن 

جالب اینجاست همشون به هم تیکه مینداختن هرکدوم فکر میکردن خودشون خوشگلترینن 

یکی کلاس میذاشت میگفت گوشی من مدلش ایفونه فلانه یکی دیگه میگفت بینیمو پیش فلانی تو تهران عمل کردم و باهم تو رقابت شدید بودن 

خداوکیلی کجاست اون دوستی های صادقانه قدیم؟😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیزی میگم اصولا از دهن من بیرون نمیاد ولی پسرا تو رفاقت از دخترا میبرن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

ی چیزی میگم اصولا از دهن من بیرون نمیاد ولی پسرا تو رفاقت از دخترا میبرن

نه اصلا همچین چیزی نیست انسانیت به جنسیت نیست 

تو رفاقت های پسرا بری بخونی میبینی چقدر همدیگ رو کشتن حتی به خاطر موتورش یا ماشینش یا بهش تجاوز کردن 

به وفور جلوی باشگاه مردونه محل کارم هم میبینم اونی که ماشین بهتری داره رسما داره پز میده به بقیه مدام سوییچ میچرخونه یا هی در ماشین باز و بسته میکنه که مردم ببینن ماشین برا اینه.

این چیزا به تربیته.چون پسرا بهم فحش مادر خانواده میدن نشونه صمیمی بودنشون نیست که 

مقایسه کردن ریشه حسادته و جایی که حسادت هست، دوستی و مهربانی واقعی وجود نداره...این دوستی ها هم ظاهری هستند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

شرم آوره!

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

نه اصلا همچین چیزی نیست انسانیت به جنسیت نیست تو رفاقت های پسرا بری بخونی میبینی چقدر همدیگ رو کشتن ...

اینا ک دیدی کم پیش میان و رفاقت هم نیستن مث خیلی از رفاقتای دخترونه ولی تفاوتش اینه پسرا اگه رفیق فاب هم بشن برا همدیگه رگشونم میزارن همه کار میکنن من ب فحش خوار مادر رفاقت نمیگم پسرا برا رفیق فازشون زد و خورد میرن سند میزارن ضامن میشن ولی دخترا هر چقدرم رفیق فابت باشه فقط پایه غیبتته این ی باگ تو دخترای همون طور ک من همیشه از دخترا خوب میگم ولی اینم هس دیگه 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»