خانوما شما اگر جای من بودید چیکار میکردید؟ من ده ساله متاهلم. با پدر و نامادریم بزرگ شدم که ۱۵ سالگی شوهرم دادن و برخلاف من که همیشه تولداشون کیک و کادو میبرم اونا سه سال یبار اگر یه پیرن بخرن سه سال یبارم کمتر مثلا من همیشه به اونا زنگ میزنم هر مواد غذایی، مثل رب خونگی یا ابلیمو هرچی دارم بهشون میدم اما نامادریم یه بسته خرما رم به من نداد داد به خواهرش کرونا گرفتن مریض شدن چندین بار غذا درست کردم فرستادم حتی پول اسنپشم خودم دادم،ولی تو بارداریم ک استراحت مطلق بودم هیچکس نگفت خرت به چند من؟ هرسال عید خودم خونشو تمیز میکردم ی سالم ک نرفتم پول کارگرشو دادم هربار مریض میشد میدوئیدم میرفتم کمکش.
از یجایی به بعد دیدم دیده نمیشم دیدم اینا نه یاد منن نه زنگ میزنن دوسال یبار خونه من میان منم از وقتی بچه دار شدم کمترش کردم.
با این مشکلات طبق تاپیکای قبلیم همسرم کلا منو نمیخواد یعنی رابطه جنسی و عاطفی نداریم
مثلا میگه نچسب به من برو اونور...حوصله ندارم..یا میگ خودتو بچت چن متر اونورتر بشینید اعصابتونو ندارم...یجورایی انگار دارم محبت گدایی میکنم هرچی صورتمو نزدیکش میکنم حتی بوسمم نمیکنه صورتشو میاره جلو در حالیک تو اکسپلوره ک ینی من بوس کنم. بعضی شبا ن هرشب تا ۵ صب چت میکنه شب دیر اومدن و نصفه شب دیر اومدن ب کنار بعضی شبا ن همیشه میره تو پارکینگ ز میزنم میبینم اقا چقد اشغاله میگ با رفیقم بودم
گیر کردم با این ازدواج با ی بچه سه ساله ن پول دارم ن خونه ن بابای حامی.
حتی بوسمم نمیکنه صورتشو میاره جلو در حالیک تو اکسپلوره ک ینی من بوس کنم. بعضی شبا ن هرشب تا ۵ صب چت میکنه شب دیر اومدن و نصفه شب دیر اومدن ب کنار بعضی شبا ن همیشه میره تو پارکینگ ز میزنم میبینم اقا چقد اشغاله میگ با رفیقم بودم
حتی بوسمم نمیکنه صورتشو میاره جلو در حالیک تو اکسپلوره ک ینی من بوس کنم. بعضی شبا ن هرشب تا ۵ صب چت میکنه شب دیر اومدن و نصفه شب دیر اومدن ب کنار بعضی شبا ن همیشه میره تو پارکینگ ز میزنم میبینم اقا چقد اشغاله میگ با رفیقم بودم
واقعا از ته دلم دیگ این آدمو نمیخوام تورو خدا بهم راهکار بدید
تصمیم دارم برم مشاوره میترسم مشاوره دنبال ترمیم باشه چون ترمیمی وجود نداره به هیچ عنوان احساسی بهش ندارم یکسال قبل اون یکی دیگ رو میخواستم خانوادم نذاشتن منو دادن ب این اینم ک فقط ثبت شناسنامس هیچی باهم نداریم
لطفا بگین از این جهنم چجوری خلاص شم