2777
2789
عنوان

موهامو و ابروهامو زدم

155 بازدید | 18 پست

گیر دادم به صورتم و ظاهرم موهامو رنگ میکنم بعد قیچیشون میکنم الانم از ته زدمشون ابروهامو تراشیدم 

حالم واقعا بده از لحاظ روانی نمیدونم چکار کنم دیگه

کاش خدا به دادم میرسید ظرفیتم پر شده 

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

با خدا صحبت کن و قرآن بخون 

ذکر بگو 

نماز نماز نماز نماز اول وقت و مخصوصا نماز شب معجزه ست

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خدا صحبت کن و قرآن بخون ذکر بگو نماز نماز نماز نماز اول وقت و مخصوصا نماز شب معجزه ست

میکنم میگم اما حالم بده دارم پودر میشم تو این زندگی

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

اگه این جا کاروانسرا نبود نی گفتم عکس بنداز آخه چه جوری دلت اومد؟

انقد حالم بده که دیگه هیچی برام مهم نیست 

حال روانیم خوب نیست دارم از هم میپاشم به زور سعی میکنم زنده بمونم

نمی‌دونم چی بگم هرچی بگم میشه شعار ولی سعی کن شرایطی که داری بپذیری نخوای ازش فرار کنی بعد کم کم برا بهتر شدن حالت تلاش کن 

نمی‌دونم چی بگم هرچی بگم میشه شعار ولی سعی کن شرایطی که داری بپذیری نخوای ازش فرار کنی بعد کم کم برا ...

اینقد شرایط بده نمیشه پذیرفتش انقد سخته نمیشه کنار اومد