2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه بده .من اگر خدا را رها کنم .بلا سرم میاد .

اره چیکار کنم خدا نگاهم کنه

چ دعا وس وره ایی برات خوب بوده بیشتر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شاید چیزی که میخاید به نفعت نیست گلم

ی کار ک ی سرپناهی داشته باشه برای شوهر مو سفیدم زیاده؟ یا حتی همین پیک موتوری ک هست توقع زیاده ک نون اور ۲تا بچه ام باشه؟

یا میگم خدایا بریم شهر شوهرم ۶ماه تنهایم و ۲ماه اواره خونه مردیم. حتی تو ی اتاق ۳۰متری باشیم اجاره ایی

اینا توقع زیادیه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اره چیکار کنم خدا نگاهم کنهچ دعا وس وره ایی برات خوب بوده بیشتر

چهله زیارت عاشورا حق شناس بردار خدارو چه دیدی اومدیو حاجتت رواشد

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

ی کار ک ی سرپناهی داشته باشه برای شوهر مو سفیدم زیاده؟ یا حتی همین پیک موتوری ک هست توقع زیاده ک نون ...

چی بگم قشنگم خدا مشکلتون رو حل کنه

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

چهله زیارت عاشورا حق شناس بردار خدارو چه دیدی اومدیو حاجتت رواشد

حق شناس نمیتونم

ولی از اول محرم روزی ی بار زیارت عاشورا میخونم

اره چیکار کنم خدا نگاهم کنهچ دعا وس وره ایی برات خوب بوده بیشتر

اگر عشقه ولش کن .

خدا خودش عشقه .

اگر شوهره به وقتش .سی و هشت سالمه .حضرت یحیی حضرت ابراهیم در پیری بچه دار شدند.

اگر پوله روزی هر کسی اندازه اش دست خداست .یکی بیشتر یکی کمتر.

تو نذرت بکن .یک روزی تو اخرت همین ها سپر بلا میشند .

ولی استغفار و نیکی به پدر و مادر خیلی مهمه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

حق شناس نمیتونمولی از اول محرم روزی ی بار زیارت عاشورا میخونم

خیلی آسونه سبب خیر میشه برات تو شروع کن میتونی 

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

اگر عشقه ولش کن .خدا خودش عشقه .اگر شوهره به وقتش .سی و هشت سالمه .حضرت یحیی حضرت ابراهیم در پیری بچ ...

من از شما بزرگترم. خب بچه هام کوچیکن باید پولی باشه ک زندگی سر کنیم

باید ی سرپناهی باشه ک وبال بقیه نباشیم ک مدام بچه دعوا نکنن و بچه گریه نکنه

اگر عشقه ولش کن .خدا خودش عشقه .اگر شوهره به وقتش .سی و هشت سالمه .حضرت یحیی حضرت ابراهیم در پیری بچ ...

شوهرمم بزرگتر از شماست بخدا خیلی خجالت زده و شرمنده هست کارش پیک موتوری بود ک ۲روزه بیکار شده

وقتش کی هست ب نظرت

چی بگم قشنگم خدا مشکلتون رو حل کنه

ممنون از دعای خوبت انشالله مرغ امین صداتو بشنوه

ی کار ک ی سرپناهی داشته باشه برای شوهر مو سفیدم زیاده؟ یا حتی همین پیک موتوری ک هست توقع زیاده ک نون ...

واسه رزق روزی

چله سوره واقعه بگیر

ثواب چله رو هدیه کن ب شهید ابراهیم هادی

__

یک جز قران نذرشهیدابراهیم هادی سعید سامانلوکن

عجیب جواب میگیری

حتما امتحان کنیا

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم