2777
2789
عنوان

بچه هایی که تو محمود آباد هستین آب و هوا چطوره اونجا

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست
اخر شهریور بیاین ولی اگه با شلوعی مشکلی ندارین ،در کل انتطار هوای خیلی خنک نداشته باش که تا ابان گرم ...

واقعا؟پس اینجور که میگین همون آخر شهریور بیام بهتره،ممنون عزیزم راهنماییم کردی♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا در این حد؟ممنون عزیزم که راهنماییم کردی،پس همون هفته ی آخر شهریور بیام ب نظرم بهتره

بله به نظرم اذیت میشید من اصلا آدم حساس و گرمایی نیستم اما از اول تابستان امسال یه شب هم بدون کولر گازی نمیشه خوابید من پارسال کلا با پنکه میخوابیدم تو اتاق و کافی بود اما امسال عجیب گرمه و جالب اینجاست چون من در رفت و آمد و به تهرانم دائم و ده روز یبار میرم و میام اونجا الان ۲۰ روزه طرف شرق که خونه مامانم هست شبها بدون کولر راحت میخوابم اما اینجا تو روز با کولر روشن وقتی مشغول کار خونم خیس عرق میشم و قابل تحمل نیست یادمه پارسال اواسط مرداد انقدر هوا خنک شده که بدون پنکه و کولر یه هفته میشد راحت خوابید اما امسال خیال خنکی نداره و فقط هزینه اضافی میکنید و بهتون خوش نگذره کاملا دوستانه گفتم چون اومدن و نیومدن شما نه برای من منبت داره نه ضرر فقط دوست نداره تو این اوضاع اقتصادی دچار ضرر مالی و پشیمانی بشید

مرسی عزیزم راهنماییم کردی،بابلسر چند تا از جاهای دیدنیشو میشه بگی؟بابلسر از چه لحاظ خوبه؟بعد از بابل ...

بابلسر مردونه زنونه شنا میکنین

تمیزه

عزیزم محموداباد همه املیا اونجان

تفریحاتشم فقط قلیون و لاس دختر پسرا و کلا از بقیه جاها کثیف تره دریاش و کلا متفاوته دیگه...

خودم دریای بابلسرو دوس دارم

تمیزه کافه های اونجاا...

راستی ساری فرح اباد دریا و کافش عااالیهههه

دریای فرح اباد خیلیم تمیزه و زیادم شلوغ نیست نگهبانو اینا داره ی کافه تا وسطای دریا داره خلاصه خفنه و اروم

بابلسر بدرد خرید خیلی میخوره مغازه هاشو بگرد

تا ساری از امل خیلیی زیاد ۳ ساعت تا بابلسر ۲ساعت کمتر فاصله داریم

با محمود اباد کمتر از نیم ساعت 

همشم از خود خونه

۷ساعت چیه

ما تا تهران ۵ ساعتیم

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"
بله به نظرم اذیت میشید من اصلا آدم حساس و گرمایی نیستم اما از اول تابستان امسال یه شب هم بدون کولر گ ...

اینجا هم به اندازه رامسر میتونید زیبایی و جاهای قشنگ و بکر پیدا کنید خواستید پیام بدید بیشتر راهنمایی کنم

بله به نظرم اذیت میشید من اصلا آدم حساس و گرمایی نیستم اما از اول تابستان امسال یه شب هم بدون کولر گ ...

وای ممنون عزیزم که انقدر خوب برام توضیح دادی،یه دنیا ممنون،به قول شما آخه هزینه هم باید بکنیم،و هزینه های اقامت هم تو شمال خیلی زیاده،برای همین خیلی برام مهم بود که چه تایمی بیایم که بهمون هم خوش بگذره,آخه من شهرهای شمال رو هم زیاد بلد نیستم،خیلی احتیاج به راهنمایی داشتم،ممنون ازتون،راستی راجب جاهای دیدنی میشه بیشتر بهم بگید؟

بابلسر مردونه زنونه شنا میکنینتمیزهعزیزم محموداباد همه املیا اونجانتفریحاتشم فقط قلیون و لاس دختر پس ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون،الان فرقشو که گفتین متوجه شدم،آخه من شهرهای شمال رو زیاد نیومدم،نمیپونستم دقیقا چطوریه،حالا که گفتین بیشتر متوجه شدم

وای ممنون عزیزم که انقدر خوب برام توضیح دادی،یه دنیا ممنون،به قول شما آخه هزینه هم باید بکنیم،و هزین ...

خواست درخواست دوستی بده من اونجا شمارا برات میذارم تایپش حوصله میخواد من نسبت به هزینه و علاقه بهتون میگم کجا براتون بهتره جا دارید یا میخواین جا هم کرایه کنید؟

ممنون عزیزم از راهنماییتون،الان فرقشو که گفتین متوجه شدم،آخه من شهرهای شمال رو زیاد نیومدم،نمیپونستم ...

قربونت

ببخش دیگه در همین حد میتونستم منظورمو برسونم

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"