2777
2789

من برای تنبلی تخمدان سه ماه داروی پروژسترون خوردم.. بعدش سینه درد گرفتم.. سونو برام نوشتن گفتن فیبرو آدنوم داری چند میلی متریه ۵ تاس.. تو هر دو سینم.. درد دارم زیر بغل و سینم.. خیلی میترسم خانما.. خطرناکه؟؟! دارم دیونه میشم😔

نه قشنگم منم دارم... من الان 8 ماهی میشهدرگیرشم ولی قرص ویتامین e میخورم برای سینم... خیلی جوابه... بعد کلا سبزیجات نمیخورم اما میخورم دیگه یا سبزی یا کاهو... گرمیجاتمم بیشتر کردم... از مام و لوازم بهداشتی حساسیت زا استفاده نمیکنم... وزنمم دارم کم میکنم با اینکه زیاد اضافه وزن ندارم... قرص منیزیمم میخورم که خوابمو بهتر کنه  و ولع غذایمو کم کنه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قشنگم منم دارم... من الان 8 ماهی میشهدرگیرشم ولی قرص ویتامین e میخورم برای سینم... خیلی جوابه... ...

مرسی از راهنمایت قشنگم🤍 منم سبک زندگیمو خیلی باید رعایت کنم.. فعلا دکتر نرفتم.. ولی خیلی میترسم.. تو گوگل سرچ میکنم همش چیزای ترسناک می نویس🥺

نه قشنگم منم دارم... من الان 8 ماهی میشهدرگیرشم ولی قرص ویتامین e میخورم برای سینم... خیلی جوابه... ...

عزیزم دکترتون چی گفت

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

مرسی از راهنمایت قشنگم🤍 منم سبک زندگیمو خیلی باید رعایت کنم.. فعلا دکتر نرفتم.. ولی خیلی میترسم.. ت ...

نه عزیزم توی گوگل ترس و استرس به جون ادم میندازه که همین استرس برامون بد هستش... اگر شیردهی قبلا داشتی سینت رو با روغن زیتون ماساژ بده... و میوه جات و سبزیجاتت رو بیشتر کن و از تنقلات و غذاهای نامناسب پرهیز کن... من الان سینه دردم رفع شده... دون دون گردالی زیر بغلمم داشتم رفع شده 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
نه عزیزم توی گوگل ترس و استرس به جون ادم میندازه که همین استرس برامون بد هستش... اگر شیردهی قبلا داش ...

مرسی قربونت بشم از راهنماییت ارومم کردی برات صلوات فرستادم چشم حتما خورد خوراکمو رعایت می کنم 

فقط من نمونه برداری نکردن برام.. از همین سونو گفتن فیبروآدنوم.. جای معتبری ام رفتم سونو.. بنظرت همون اوکیه یا نمونه برداری هم باید بشه؟

عزیزم دکترتون چی گفت

دکتر متخصص زنان زایمان بودش

بهمم درمورد سینم گفت کلا خانوم ها ممکنه این کیست سینه رو داشته باشن ولی با مصرف ویتامین e و مصرف سبزیجات فراوان رفع میشه... من اصلا سبزیجات دوست نداشتم اما الان هر روز مصرف میکنم... فسفودمم کم کردم... برای تنبلی تخمدانم گفتن که فقط با دارو میتونم پریود بشم تا زمانی که وزنمو بیارم پایینو لاغر باشم... البته من هیچ فعالیتی نداشتم و کلا خونه بودم و با ماشین جایی میرفتم اما الان باشگاه میرم پیاده روی میکنم و دارم درستش میکنم... تا بعد برم چکاب دوباره

من ۸ سال قرص سیپروترون کامپاند خوردم این بلا سرم اومد که دکترم گفت قطعش کن

واییییی منم دقیقا بعد خوردن سیپرترون کامپاند و دوفامد اینجوری شدم چون تنبلی تخمدان دارم.. دکتر منم گفت قطعش کن.. هیچوقت دیگه داروی هورمونی نخور با همین اصلاح سبک زندگی جلو برو اینا همشون پر از عوارضه..تازه من چهار ماه بیشتر نخوردم..

دکتر متخصص زنان زایمان بودشبهمم درمورد سینم گفت کلا خانوم ها ممکنه این کیست سینه رو داشته باشن ولی ب ...

ان شاالله هر چی زودتر ههمون درمان بشیم . 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر