2777
2789

بعد میان میگن چرا خیانت میکنن مردا یادچرا پسرا بگیر نیستن

ناموسا از ی طرف از استقلال و حقوق نابرابر زن ومرد میگن از یطرف برنامه هایی میسازن ک مردای ۵ سانتی کوتوله کچل شکم گنده بخوان راجب زنا اظهار نظر کنن قبل اینک زنو انسان ببین عروسک ببینن

خب وقتی برنامه های بی محتوا چیپ اینطوری بیشتز دیده میشن مردم ما بیشتر سمتشون سوق پیدا میکنن مشخص که سود افراد تو ساخت این برنامه هاست اگه مردم ما علی خصوص خانم ها نبینن پیگیز نباشن که دیده ساخته نمیشه من یه پسر ندیدم عشق ابدی بیینه فقط خانما پیگیز این مسخره بازی هان بعدم میگن چرا پیشرفت نمیکنم چرا زنا ارزش ندارن و...

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا مَردی که تو زن روزِ هیچ کدوم از ویژگیای که شما گفتیو نداره از همشونم تخصصی تر نظر میده خوبه کل ایران مثل شما ظاهر بین نیستن

بعدم سه تا داورا که خانمن مجری خانمه

یه آقاست فقط حالت خوش نیست

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
اه اه از این فیلم هاو فیلم های ترک متنفرم اصلا نگاه نمی کنم

باشه ولی فیلم نیستن هیچ کدوم😂😂

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

تولید این برنامه ها پولسازه واسشون 

بیننده باید عاقل باشه و واسه وقت و چشم و گوشش ارزش قائل باشه و هر خزعبلی رو ببینه و نشنوه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اتفاقا مَردی که تو زن روزِ هیچ کدوم از ویژگیای که شما گفتیو نداره از همشونم تخصصی تر نظر میده خوبه ک ...

مجری ها خوبن. وای چرا خود دخترا اینقد بهم میپرن و پاچه همو میگیرن؟ انگار چاله میدونه. همه در حال تخریب هم دیگه هستن. اوووق

خداروشکر ک هیچکدوم رو دنبال نمیکنم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!