2777
2789
عنوان

قرمه سبزی با لپه

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نههه

این چه سمیه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

غوره توی قورمه خوشمزه میشه من خوردم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
ترکیب لپه و سبزی رو نمیتونم هضم کنم فک‌نکنم جالب بشه واقعا

خودم حالت تهوع گرفتم

برای شادی روح بابام و خواهر جوانم صلوات...خدایا کمکم کن مشکلاتم حل بشه دیگه خسته شدم ..خدایا به بزرگیت قسم مشکلاتم و حل کن دیگه بریدم......
خیلی بد میشه دیدم اون فلیم رو

چندشه یعنی چی این کارا 

برای شادی روح بابام و خواهر جوانم صلوات...خدایا کمکم کن مشکلاتم حل بشه دیگه خسته شدم ..خدایا به بزرگیت قسم مشکلاتم و حل کن دیگه بریدم......
اسی ببخشید توروخدابیاین تاپیکم حالم بده خیلی😔

رفتم عزیزم

با لپه آخه نکنین تو رو خداقورمه سبزی حرمت داره

🤣🤣🤣

بلاگرها کلا باید خاص باشن😅

آره حال به هم زنا

من به جا لوبیا قرمز تو قرمه سبزی لوبیا چیتی میریزم با عذاب وجدان که دارم اصل غذا رو زیر سوال میبرم تازه کلی هم خوشمزه میشه دیگه لپه واقعا جایگزین خوبی برا لوبیا نیست 🤢

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘