2777
2789
عنوان

با این مشکل کوفتی چیکار کنم

98 بازدید | 22 پست

تقریبا 8 ساله که آسم دارم ، بیچارم کرده یعنی ، نه میتونم بسکتبال بازی کنم نه میتونم فوتبال بازی کنم نه میتونم به مدت طولانی بدوم...... حتی شنا هم نمیتوم:))

روز به روزم به جای اینکه بهتر بشم بدتر میشم.

هیچ کدوم از ورزش های مورد علاقم که توش بهترین بودم تو بچگی رو نمیتونم برم..

تو خونه نشستم به سقف نگاه میکنم فقط،  مامانم نمیزاره برم ورزش.. فقط سرم تو کتابو گوشیه خسته شدم..

هیچ کدوم از کارای هیجانی نمیتونم بکنم مثل رفتن بالای کوه یا ..... 

پس کی خوب میشم هعی.... 

حس میکنم ضعیفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بودفرم ولی متاسفانه الان دیگه پیدا نمیشه دارم سیمبیکورت ۳۲۵

آره تو شهر ما هم بودفرم یا روفلو پیدا نمیشه 

پس آسمت شدیده ، مواظب خودت باش میدونم‌ چقدر خطرناکه

ایشاالله خوب بشی .. 

نمیزارن ، نمیتونم ....

نمیزارن رو ولش کن، اینکه بگی نمیتونم تا اخر عمر دیگه نمیتونی، بلند شو بابا خودتو جمع کن، اراده قوی داشته باش، از هیچ کاری تو زندگیت نترس ادم یه بار زندگی میکنه، هر چیزیو تجربه کن برو تو دل ترس، هیچوقت نذار حسرت بشه

نمیزارن رو ولش کن، اینکه بگی نمیتونم تا اخر عمر دیگه نمیتونی، بلند شو بابا خودتو جمع کن، اراده قوی د ...

گفتنش راحته در واقع ، منم نمیخوام حسرت چیزی رو بکشم اما گاهی وقتا واقعا نمیشه و نمیتونی...

چندین بار سعی کردم برم کارهایی که دوست دارمو انجام بدم اما نتونستم 

این زندگی بدرد نمیخوره حقیقتا

آره تو شهر ما هم بودفرم یا روفلو پیدا نمیشه پس آسمت شدیده ، مواظب خودت باش میدونم‌ چقدر خطرناکهایشاا ...

آره متاسفانه تا بودفرم میزدم خوب بودم ولی سیمبیکورت خیلی تأثیر روم نمی‌ذاره خیلی سخته کاش خوب می شدم با این شرایط آینده ام چی میشه ازدواج شغل 🥲

گفتنش راحته در واقع ، منم نمیخوام حسرت چیزی رو بکشم اما گاهی وقتا واقعا نمیشه و نمیتونی...چندین بار ...

نگو زندگی بدرد نمیخوره، خیلیا حالش از تو بدتره، ناشکری نکن، ببین چی میگم گوش کن، کارهایی که دوست داری رو کم کم انجام بده با روزی ۵ دقیقه شروع کن خب، نمیخواد خودتو اذیت کنی، کاری که میگم رو انجام بده، مثلا هفتگی، دقیقه رو زیادترش کن، به شرط اینکه تو دلت هم بگی حالم بهتر میشه