2777
2789

شنبه امتحان داشتیم من زود نوشتم 

متاسفانه با بعضی هاشون تو یه کلاس بودم هی پیس پیس میکردن که بهشون برسونم من اصلا نگلهشون نکردم (اینو بگم دانشکاهم آزاد هست و اونا برا تفریح اومدن حتی لایه جزوه هم باز نکرده بودن هرروز هم قبل امتحان زنگ میزدن ما نخوندم جزوه رو کجا فرستادی اکه می‌خوندن حداقل یه چیزی مبرسوندم ) من اصلا بهشون توجه نکردم یهو بلند شدم برگه تحویل دادم یکی زیر پا گرفت گفت ای ک..ص ..کش هر...زه

من از شنبه هی به خودم میگفتم ولش کن اینجا نمی‌گم دیگه نتونستم تحمل کنم حالم بده عوضیای اشغال دعواشون همیشه بازه به شوخی فحش های زشت میدن هر..به هم خودشون و خانوادشون 

دیگه نمی‌خوام باهاشون صمیمی بشم کثاقتای تنبل 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حس میکنی آدمای خوبی نیستن ازشون دور شو

اصلا خیلی مزخرف هستن

زیاد نیستیم همه باهمن نمیتونم اون خوبارو ول کنم چون اینام هستن

اصلا خیلی مزخرف هستنزیاد نیستیم همه باهمن نمیتونم اون خوبارو ول کنم چون اینام هستن

پس بیخیالشون شو ، اصلا بهشون اهمیت نده 

متاسفانه دختر یا پسرای دانشگاه های آزاد بیشترشون هرزن بلانسبت شما 

خیلی زیاد تشریحی بود من نمی‌تونستم بعدشم سرکلاس با پسرا کلاس مبرن دور دور من که کلفت نیستم

منم نگفتم ک همشو برسونی

در حد ۲.۳ تا 

منت میذاشتی سرشون

کلفت چیه..

هنوز ارزش داری خیلی برام ...

با کسایی ک انقدر بی تربیت اند دوست نشوخوب کردی سوزوندیشون، کسی ک انقدر بی چاک دهن باشه رو باید همین ...

من دوست نیستم باهاشون تو کلاسم هستن متاسفانه 

خسته شدم از بس حرفای زشت میزنن میوفته تو زبونم 

الان راحتم خیلی نمیبینمشون فقط سر امتحان دیدمشون