2777
2789
عنوان

ی نصیحت کوچولو به خانوم های عزیز بیاین لطفا💎

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست
اون موقع عزیزم مبل نمیخریدن عروسی تالار و آتلیه برای ۸۰ درصد مردم نبودنه ماشین داشتن نه موتور حتیهر ...

آیا الان کسی گفت کسی که پراید داره حق زندگی کردن نداره؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون موقع عزیزم مبل نمیخریدن عروسی تالار و آتلیه برای ۸۰ درصد مردم نبودنه ماشین داشتن نه موتور حتیهر ...

درسته حرفتون ولی الان نمیشه با این وضع ازدواج کرد 

نه ولی کمتر دختری قبول میکنن الان همه دنبال پولن عزیزم

مگه اینکه عاشق هم باشن 

من نبود رو به کمبود ترجیح میدم .

اصلا قابل مقایسه نیست ...

کاملا قابل مقایسه هست

من این منطق رو قبول ندارم که از یه پسر ۳۰ ساله ماشین خونه تو اون تورم و گرونی خواست

تو این وضعیت طرف صدخودشو بزاره هم نمیتونه خونه بخره مگه پول پدرش باشه 

تبلت و گوشیتونم از خواستگار میخواین؟

عزیز دلم زمان قدیم رو با الان مقایسه کردم واست

منظورم اینه مردی که نتونه از پس نیاز های بچه هاش بر بیاد و حقوقش نا چیزه ازدواج نکنه بهتره هم خودشو بدبخت میکنه هم زن و بچه رو

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کاملا قابل مقایسه هستمن این منطق رو قبول ندارم که از یه پسر ۳۰ ساله ماشین خونه تو اون تورم و گرونی خ ...

شما نخواه عزیزم کسی وادارت نکرده که بخوای

کاملا قابل مقایسه هستمن این منطق رو قبول ندارم که از یه پسر ۳۰ ساله ماشین خونه تو اون تورم و گرونی خ ...

من خودم ازدواج کردم اتفاقا زود با یه پسری که فقط یه پراید داشت اینم فروخت برای مخارج عروسیمون ...

با هزاران سختی فلاکت زندگی ساختیم بدون هزارتومن کمک از طرف خانوادها...

بخدا خیلی سخته خب چرا آدم خودش رو اینجوری عذاب بده 

همون سن ازدواج بره بالاتر بهتره تا زندگی با رنج ساخته بشه

♥️shiraz♥️

آیا الان کسی گفت کسی که پراید داره حق زندگی کردن نداره؟

خب شما از یه مرد ۳۰ ساله ماشین و خونه و همه چیز میخوای

ولی اصلا بنظرت تو این گرونی ممکنه؟ مگه اینکه پول خانواده طرف وارد بازی شه ک دیگه اینجوری هیچوقت مستقل نیستید همیشه تحت کنترل خانوادشونن اینجور پسرا

یه تعداد محدودیم هستن واقعا سن کم شرایط خوبی دارن دمشونم گرم ولی خیلی کم هستن 

خب شما از یه مرد ۳۰ ساله ماشین و خونه و همه چیز میخوایولی اصلا بنظرت تو این گرونی ممکنه؟ مگه اینکه پ ...

خونه و ماشین باید باشه 

مجبور نیستم با پسری ازدواج کنم که نداره بعد فردا بیام تاپیک بزنم خانوما شانس ندارم بدبختم

خونه بابام بمونم بهتره

آفرین

نمیخوان قبول کنن حق میگم 

من خودم ازدواج کردم اتفاقا زود با یه پسری که فقط یه پراید داشت اینم فروخت برای مخارج عروسیمون ...با ...

من خیلی با این حرفتون موافقم

واقعا بهتره مثلا ۳۵ سالش باشه ولی به یک زندگی نرمالی رسیده باشه از نظر مالی

چوت فقر عشق و عاشقی که بماند همه ی اخلاقیات روبهم میریره

ولی خب الان جوری شده دخترا خیلی خیلی معیارشون رفته سمت پول مثلا دیدم همکلاسیام تو رابطه هستن یه ماشین چینی جلوپاشون ترمز میکنه وا میدن فکر میکنن طرف پولداره

یا خواستگار داره ماهی ۶۰ حقوق رد میکنه میگه کمه 

باید حد انصاف رو رعایت کرد

یه چیزایی رو میشه ساخت

این‌که طرف عرضه دار و تلاشگر باشه خیلی مهمه

ممکنه یکی پدرش بهترین خونه و زندگی و ماشینو بهش بده ولی همرو به باد بده 

من خیلی با این حرفتون موافقمواقعا بهتره مثلا ۳۵ سالش باشه ولی به یک زندگی نرمالی رسیده باشه از نظر م ...

اره خوبه آدم حد وسط رو رعایت کنه نه زود که بسوزن نه دیر که بمونن

♥️shiraz♥️