2777
2789

سلام

هیچ وقتتتتت هیچ وقتتتتت وقتی خواستی ازدواج کنی فقط زمان حال رو نبین بفکر بعد هم باش

مثلا نگو حقوقش کمه اشکال نداره ازدواج میکنیم چون دوستش دارم یا چون مودبه خیانت نمیکنه و.....

عزیز من خواهر گلم مودب بودن خیانت نکردن امتیاز نیست و نباید اونو امتیاز بدونید چون وظیفه ی هر مردی هست مودب و....... باشه

پس امتیاز ندونین وظیفه بدونین

امتیاز یعنی چی؟یعنی خونه و ماشین و شغل و درآمد خوب

یعنی مرد بتونه در آینده از پس هزینه یک یا دو بچه بر بیاد.

پس نگید با حقوق کم میشه زندگی کرد که سخت در اشتباهین

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یکمی اهل ساختن باشید

پدراتون وقت خواستگاری مادرتون چی داشتن؟

درسته باید به مسائل مالی توجه کرد ولی همه چیز پول نیست

همترازی باشه کافیه تلاش دونفره رابطه رو قشنگ میکنه نه پول بابای طرف

با ادم با عرضه ازدواج کنید تضمینش بیشتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه جورایی امتیاز هم هست مودب بود و خیانت نکردن. چرا؟ 

چون طبق نگاه جامعه شناسی باید بگیم نه ایده آل گرایی! 

وقتی مثلا 50 درصد جامعه درصد قابل توجهی از رفتارهای بد اخلاقی رو نشون میدن، پس ادب یک امتیاز!! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

یکمی اهل ساختن باشیدپدراتون وقت خواستگاری مادرتون چی داشتن؟درسته باید به مسائل مالی توجه کرد ولی همه ...

اون موقع با الان فرق داشت

اون موقع طلا چند بود ؟ دلار چند بود ؟ 

اون موقع میتونستن با کار کردن خونه اینا بخرن الان سخته 

من نبود رو به کمبود ترجیح میدم .

یکمی اهل ساختن باشیدپدراتون وقت خواستگاری مادرتون چی داشتن؟درسته باید به مسائل مالی توجه کرد ولی همه ...

زمان قدیم گوشی بود؟تبلت بود؟زمان قدیم وسیله های متنوع واسه بچه ها بود؟

چی میگی خدایی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اون موقع با الان فرق داشتاون موقع طلا چند بود ؟ دلار چند بود ؟ اون موقع میتونستن با کار کردن خونه ای ...

می‌خوابی بیدار میشی  پیاز ۱۵تومنی شده ۴۵تومن ...

دیگه بحث خونه و ماشین نیست بحث زنده موندنه

♥️shiraz♥️

فک میکنن با قانع بودن عزیز میشن😏

خدا خیرت بده حرف حق زدی

عزیزم یه جورایی امتیاز هم هست مودب بود و خیانت نکردن. چرا؟ چون طبق نگاه جامعه شناسی باید بگیم نه اید ...

و اگر امتیاز نبود آمار خیانت و رفتار های بد همسر اصلا وجود نداشت. 

دارم طبق حقیقت حرف میزنم، نه طبق چیزی که دوس دارم باشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اون موقع با الان فرق داشتاون موقع طلا چند بود ؟ دلار چند بود ؟ اون موقع میتونستن با کار کردن خونه ای ...

اون موقع عزیزم مبل نمیخریدن 

عروسی تالار و آتلیه برای ۸۰ درصد مردم نبود

نه ماشین داشتن نه موتور حتی

هر دوره ای سختی های خودشو داره

اینجوری بخوای عیار کسی رو بسنجی همه چیز برای پولداراست پسری که جون کندنه پراید خریده رو پای خودش بوده باید بره بمیره؟

می‌خوابی بیدار میشی پیاز ۱۵تومنی شده ۴۵تومن ...دیگه بحث خونه و ماشین نیست بحث زنده موندنه

نمیدونم با این طرز فکرا میخوان کجارو تصرف کنن