2777
2789

بچه هام ۱۰ ساله و ۶ ساله هستن. من خودم گاهی پنکیک درست میکنم، گاهی آجیل، گاهی فقط میوه، گاهی کیک میپزم با شیر یا آبمیوه، گاهی ام بلال و براشون آبپز میکنم با سس هزارجزیره میخورن خیلی دوست دارن

دلم میخواد تنوع بدم بعضی وقتا، اومدم ببینم شما چیکار میکنید

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شله زرد...فرنی...شیر برنج....حلوا...کوکو...کیک خودم پز

اینا رو خودم میپزم

ولی گاهی بیسکویت...شیر با شیره خرما یا انگور..میوه...

آجیل

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
براش پاستیل درست کن . پفیلا. گاهی تنقلات مث بستنی نون شکلاتی و نون خرمایی

بستنی ام میخورن اتفاقا، عاشق بستنی ان

ولی پاستیل دوست ندارن. مرسی که پفیلا رو گفتی، اتفاقا دوست دارن. درست میکنم براشون👍

کیک خودم پز ، پنکیک، آش کشک ، میوه، شیر چی پف، چیپس و ماست ، سیب زمینی سرخ شده، نیمرو

چه لیست خوبی👍👍

شله زرد...فرنی...شیر برنج....حلوا...کوکو...کیک خودم پزاینا رو خودم میپزمولی گاهی بیسکویت...شیر با شی ...

احسنت👍👍

بستنی هم میدم ، چه یخی که خودم با شربت درست کنم چه بازاری

دمت گرم، من تنبلیم میاد درست کنم، بستنی آماده میخرم همیشه😁

واسه سیر کردن دوتا بچه که تا یه ساعت از ناهار میگذره هی میگن مامان چی بخوریم مجبورم زرنگ باشم 😁

آره واقعا فکر شام و ناهار کمه، باید فکر تنقلات و عصرونه و ...هم باشیم🫠