2777
2789
عنوان

بنظرتون دنیا و زندگی جای قشنگیه❓️ چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
اینجوری هم نیستدختر عمه من یه شوهر داره مولتی میلیاردراما دختر عمه من روزی هزاربار ارزو مرگ میکنهتا ...

دلیلش رو نمی‌دونم ولی من اگه شوهر پولدار هم داشتم و خیانت میکرد برام مهم نبود 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین چرا خودتو گول میزنی خواهر من؟زندگی هیچ جاش قشنگ نیست کجایه زندگی قشنگه؟روز به روز مرگ جوونا؟گرو ...

حالا یکی هم حالش خوبه خرابش کن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چرا خودتو گول میزنی خواهر من؟زندگی هیچ جاش قشنگ نیست کجایه زندگی قشنگه؟روز به روز مرگ جوونا؟گرو ...

هنوزم قشنگ

وقتی لبخند بچت می بینی

وقتی میاد بهت میگه مامان عاشقتم 

وقتی بچت تو خواب می خنده و تو میفهمی ارامش روحی داره

اگه از اسمون اتیش هم بباره من عاشق این زندگی ام

خیلی ها هستن تو دنیا زندگیه قشنگی دارن 

همه که تو گرونی زندگی نمیکنن ۸ ميليارد کره زمین جمعیتشه 

اسی هم کلی گفت 

خیلی ها زندگی خوبی دارن همه مثل هم نیستن

_
دلیلش رو نمی‌دونم ولی من اگه شوهر پولدار هم داشتم و خیانت میکرد برام مهم نبود

فکر میکنی

فامیل ما تا بهش ثابت شد شوهرش بهش خیانت کرده

جدا شد در حالی مرده خوشگل و خوشتیپ و بسیار بسیار پولدار بود

دختره می گفت حاضر بودم جنازش ببینم ولی عکسش با یکی دیگه نبینم

بلہ بخاطر لبخند مادر

بخاطر تکیہ ھایی مثل پدر

بخاطر نگاہ ھائ کسی  کہ دوستش داری بھت

بخاطر بچہ ھای کوچیک

بخاطر اسمون ستارہ

بخاطر صدای اب صدائ گنجشک ھا 

بخاطر درختا گل ھای خوشگل

بخاطر کتاب ھای قشنگ

فیلم  ھای فوق العادہ

بخاطر رفیق با معرفت

بخاطر صبحت ھای طولانی با خواھر

بخاطر کوھی مثل برادر

بخاطر ارزوھا

بخاطر خیلی چیزا دنیا ھنوزم قشنگع

خداروشکر بابت این تجربہ ایی کہ خدا اجازشو بھمون داد❤

مشکلش چیه

کتکش میزنه

از سرکار که میاد خونه اول یه دل سیر این بدبخت میزنه بعد لباسش عوض میکنه

چون قبلا ناپدری داشته و هر روز این کتک میزده

خانواده دختر هم پشتش نیستن میگن پولدار باهاش کنار بیا

فکر میکنیفامیل ما تا بهش ثابت شد شوهرش بهش خیانت کردهجدا شد در حالی مرده خوشگل و خوشتیپ و بسیار بسیا ...

اره شایدم تو موقعیتش قرار نگرفتن اینطوری میگم 

انشالله کسی خیانت نبینه ولی پول برام اولویت زندگیمه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

انشالله که هرچی که میخوای برسب

ممنونم همچنین شما❤️