2777
2789
عنوان

چرابابچه دیگه نمیشه خوش گذروند

99 بازدید | 9 پست

ناشکری نمیکنما من عاشق بچه هامم ولی بیرون رفتن بابچه کلی چالش بعدکلی اصرار امروز درحدنیم ساعت رفتیم لب رودخونه شوهرم پسرموگذاشت لب آب بازی کنه همه لباساشوخیس کرد منم استرس گرفتم خدایی نکرده سرمابخوره سریع برگشتیم توماشین لباساشوعوض کردم ولی لباس اضافه براش نبرده بودم استرس دارم الان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیخیال بود و خوشگذروند

اینطوری هم روحیه بچه ها بهتر میمونه هم خودت 

نمیدونم شاید فکر کنی چیزی که میگم غیرمنطقیه 

درست من مامان نیستم فعلا ولی هروقت با بچه های خالم که کوچیکن و 2 تا 8 سال میبرمشون بیرونی جایی خودم باهاشون خوش میگذرونم 

بلند بلند تو پارک و بوستان باهم شعر می‌خونیم

اگه شمال باشیم دست همو می‌گیریم میدوییم دور میشیم از جمع 

بریم رودخونه خودمم میرم باهاشون تو آب و آب بازی می‌کنم با هم میخندیم و جیغ میکشیم 

یا اونا با دوچرخه میومدن بیرون باهم گرگم به هوا بازی می‌کنیم اونا با دوچرخه من پیاده 

خیلی سخت نگیر بنظرم، مامانی و حق داریا ولی خوشگذرونی با بچه ها خیلی سادست برو همراهشون شو 

حالا تهش لباسش خیس میشد دیگه! میزاشتی بازیشو کنه بعد یه دست لباس اضافی و خشک تنش میکردی 

چیزاییم که گفتم البته بستگی به روحیه هر آدمی داره و نقشش که مادره یا دخترخاله بچه ها ولی درکل خودتو خیلی اذیت نکن 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)