2777
2789

وجود داره اما صد در صد همون چیزی که میخای نمیشه اون چه که به صلاحته میشه

تصور تمرکز روی خواسته شکر گزاری نوشتن خواسته و مثبت فکر کردن

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=393811541]معجزه استتتتت هر چی میخوای میتونی به دست بیاری  تصور کن مثلا به فلان آرزوت رسیدی احساس خوبم ه ...[/QUOTE

شما خودتون نتیجه گرفتید؟ 

چقدر طول میکشه؟ 

میشه بیشتر توضیح بدین چیکار کنم دعا تون میکنم

[QUOTE=393811541]معجزه استتتتت هر چی میخوای میتونی به دست بیاری تصور کن مثلا به فلان آرزوت رسیدی اح ...

ببین من نمی‌دونم آرزوت چیه گلم ولی 

مثلا فرض کن تو آرزو داری کشور دبی زندگی کنی.برو عکسای مناظر قشنگ دبی رو سرچ کن تو گوگل و هر روز خودت را مثلا کنار فلان جای دبی تصور کن شب و روز بااحساس عالی تصور کن 

ولیی اصلا نباید ناامیدی و حتی یه ذره شک داشته باشی.یه جوری باید رفتار کنی انگار همین الان به آرزوت رسیدی 

رمزش اینه.باید خیلیییی شاد باشی.مثلا نگی من چطوری به آرزوم میرسم و محاله و ....

شب و روز تصور کن همیشه 

بعد کائنات با این انرژی که به جهان می‌فرستی یه جوری سرنوشتت را پیش می‌بره که بری دبی و به آرزوت برسی

ببین من نمی‌دونم آرزوت چیه گلم ولی مثلا فرض کن تو آرزو داری کشور دبی زندگی کنی.برو عکسای مناظر قشنگ ...

مرسی عزیزم که کلی وقت گذاشتی و توضیح دادی ایشالا به همه ی ارزوهات برسی