2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب غیر حقوق بقیه رو خودمم انتخاب کردم

آفرین 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ممنونمخب سوال اگه داری بپرس جواب بدم❤

عزیزی

روزی چند ساعت می خوندی؟

می شه از درصدات بگی؟

منطق و فلسفه رو اگه بخوام از صفر شروع کنم چیکار کنم؟ویدیو فایده داره به نظرت؟

از کی شروع کردی؟

خوابت تنظیم بود؟

استفاده از گوشی رو چطوری کنترل کنم؟

عزیزیروزی چند ساعت می خوندی؟می شه از درصدات بگی؟منطق و فلسفه رو اگه بخوام از صفر شروع کنم چیکار کنم؟ ...

راستش من بهت راهنمایی نکنم بهتره😂

چون من کلا دوماه خوندم و نه خواب درستی داشتم ن ویدیو دیدم و ن گوشی کم استفاده میکردم

ولی ی نکته ای ک خیلیییییی مهمه و من ب خاطرش اومدم بالاتر درسای مدرسه بود ک خوب یادشون گرفته بودم و خیلی کمکم کرد 

کارت خیلی سخت تره برای ۱۴۰۵ چون کلا ی نوبته کنکور و باید خوب بخونی و دقیق تست بزنی و ب نظرم ویدیو برای چیزی خوبه ک نفهمیش وگرنه بنظرم زیاد ب درد نمیخوره

اطلاعاتی راجب مدیریت و عربی داری؟ میشه بم بگی

رشتم مدیریته

بازار کارش خوبه بانک و شرکت ها میشه کار کرد و جاهای دیگه

عربی هم رشته خوبیه 

همیشه طرفدار داره هم میشه خصوصی برای کنکور تدریس کرد هم مدارس هم آزمون استخدامی بدی 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

رشتم مدیریتهبازار کارش خوبه بانک و شرکت ها میشه کار کرد و جاهای دیگهعربی هم رشته خوبیه همیشه طرفدار ...

من خودم عربی دوست دارم

مرسی پس عربی هم میزنم❤